Tento eshop, tak jako skoro všechny eshopy na světě, používá tzv. cookies, a já Vás o tom musím dle nařízení EU informovat a požádat o souhlas... Děkuji, Slávka z Vláčku

 

NÁŠ DOPRAVCE

Podporuje mojeID IN TIME

Info z Vláčku

arr3Nepřevzetí balíčkuMilé zákaznice a zákazníci, vážím si každé objednávky, malé i velké, všechny se snažím vyřídit co... arr34.4.2018Práce je součástí života a trávíme v ní podstatnou část dnů i nocí. Prolíná se nám s osobním... arr329.11.2017Dne 28.11.2017 byl stažen z prodeje výrobek - kaučuková savička na láhev zn.Canpol Babies. 23/103... arr320.8.1017Nafotila jsem ponožky zvlášť podle barev, takže už nemusíte psát do poznámky a hned vidíte, která...

 

 

 

 

 

 

 

ZBOŽÍ V AKCI

KONTAKTY

Pavlíková Květoslava
Leskovec 12, Březová,
747 44 Opava
tel: +420 605 428 774
napište nám
Prodejna Vláček pro děti
Ostrava - Zábřeh, Výškovická 97

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
  1. Udělujete tímto souhlas Vláček pro děti - Pavlíková Květoslava se sídlem Leskovec 12, Březová, okr. Opava, IČ 47833785 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno a příjmení
    • emailovou adresu
    • telefonní číslo
    • fakturační adresu
    • dodací adresu
    • historii objednávek
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 5 let a to za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu, pokud tuto dobu neprodloužíte. K prodloužení dochází aktivním využíváním uživatelského účtu, čili při každém přihlášení do uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to a to zasláním dopisu, emailu s žádostí o odstranění.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění uživatelské registrace z databáze včetně s tím spojených osobních údajů
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů