Tento eshop, tak jako skoro všechny eshopy na světě, používá tzv. cookies, a já Vás o tom musím dle nařízení EU informovat a požádat o souhlas... Děkuji, Slávka z Vláčku

Odmítnout vše můžete zde.

 

 

 

 

 

 

 

 

Podporuje mojeID

Info z Vláčku

arr3Nepřevzetí balíčkuMilé zákaznice a zákazníci, vážím si každé objednávky, malé i velké, všechny se snažím vyřídit co... arr34.4.2018Práce je součástí života a trávíme v ní podstatnou část dnů i nocí. Prolíná se nám s osobním... arr320.8.1017Nafotila jsem ponožky zvlášť podle barev, takže už nemusíte psát do poznámky a hned vidíte, která...

 

 

ZBOŽÍ V AKCI

cena ve Vláčku 100,00 Kč (4,10 EUR)
Skladem
cena ve Vláčku 100,00 Kč (4,10 EUR)
Skladem
cena ve Vláčku 75,00 Kč (3,08 EUR)
Skladem

KONTAKTY

Pavlíková Květoslava
OBCHOD VLÁČEK: Ostrava - Zábřeh
BYDLÍM : Leskovec 12, Březová, Opava 747 44
tel: +420 605 428 774
napište nám
Prodejna Vláček pro děti
Ostrava - Zábřeh, Výškovická 97

INFO » Kniha přání a stížností » Recenze 2021

Děkuji za Váš komentář.

Pokud si chcete přečíst starší komentáře, klikněte níže, zde je rok 2021.

rok 2020, rok 2019, rok 2018, rok 2017, rok 2016 a rok 2015.

NÁZORY A DOTAZY NÁVŠTĚVNÍKŮ

Iveta [90.180.3.*]

16.12.2021 12:25

 

Super ***** jako vždy...

 

Mooc děkuji za rychlé zaslání balíčku se šusťák.kalhotami pro dceru. Jsou skvěle... ohebný ale pevný šusťák, středně tenký flís, regulace jak pasu,tak nohavic. Vzala jsem trochu větší, ať vydrží 2 sezóny. Taky kvituji reflex.prvky. Ve Sportisimu jsem nesehnala, ale nakonec tady ano... DĚKUJI....

 

 

Silvie [188.175.167.*]

15.12.2021 21:30

 

Super

 

Děkuji za lidskou komunikaci, velice rychlé vyřízení i bonbonek v balíčku! :-) Opatrujte se a ať se Vám daří!

 

 

Jan Dlask [185.112.167.*]

30.11.2021 13:05

 

Poděkování

 

Velmi ochotná paní. Zboží rychle dodáno, super kvalita. Chválím a doporučuji.

 

 

Kristýna [176.62.232.*]

22.11.2021 20:21

 

Poděkování

 

Ráda bych tímto paní Slávce poděkovala za to, s jakou láskou a péčí vede svůj obchůdek, za to, že je vždy ochotná pomoct a poradit a také za to, jak rychle vždy objednané zboží připraví. Nestačím se divit, když jeden den objednám a druhý den mám věcičky na poště. Vždycky, když něco sháním, podívám se nejdřív sem. Paní Slávka má velký výběr praktických, pěkných a skutečně užitečných věcí, hodně z nich od českých výrobců. České věci mě ještě nezklamaly, vždycky byly výborně ušité a kvalitní. Za to všechno díky a přeji, paní Slávko, ať se Vám a Vašemu obchůdku jen daří!

 

 

Jana [88.101.18.*]

02.11.2021 16:13

 

Poděkování

 

Děkujeme za velmi rychlé a bezproblémové dodání balíčku 😊 I za pozornost, která potěšila děti 😉

 

 

Simona [62.209.230.*]

01.11.2021 18:45

 

Poděkování

 

Dobrý den, mockrát Vám děkuji za velmi rychlé vyřízení objednávky a za nádherné věci pro syna, jsme nadšeni. Děkujeme, přejeme pevné zdraví a mnoho spokojených zákazníků. Simona

 

 

Jiřka [213.235.188.*]

22.10.2021 11:47

 

Poděkování

 

Už jsem zde nakupovala a byla sem spokojená a je tomu i teďka 🙂 spokojenost, rychlost a hlavně výběr 🙂

 

 

Helena [109.73.220.*]

17.10.2021 22:12

 

Objednani cepicek

 

Rychla komunikace, bleskove dodani kvalitnich, hezkych cepicek s dareckem, ktery potesil. Zadny problem s vymenou. Pani komunikovala okamzite i o vikendu. Radi objedname znovu a moc doporucuji.

 

 

Lenka D. [94.112.10.*]

12.10.2021 20:43

 

Báječné!

 

Objednala jsem pro svého syna šusťáky, které jsem potřebovala fakt urychleně (zima se blíží a se školkou chodívají na dlouhé procházky), teplou mikinu a pyžámko. O víkendu objednáno, v pondělí částka převedena na účet a v úterý odpoledne jsem již vyzvedávala v Balíkovně. Takže za mě 10/10! Mockrát děkuji, určitě se ještě v budoucnu vrátím. A děkujeme za dáreček :))

 

 

Milena [.*]

24.09.2021 11:54

 

Hodnocení on-line nákupu

 

Koupila jsem krásné neonové ponožky, což není každého vkus 😆. I přesto, že obchod funguje dvakrát v týdnu, bylo zboží do 48 hodin doručeno…..👍🏻 Moc děkuji a já mám z ponožek moc velkou radost 😍. Webové stránky a kontakt s láskou provozovány….❤️

 

 

Pája [94.112.96.*]

16.09.2021 14:45

 

Tepláky,pyžama, mikiny a trička

 

Velké poděkování

 

 

Tatiana [109.105.39.*]

10.09.2021 22:21

 

detské šle

 

Ďakujem za krásne detské šle,objednala som 3ks,všetky sú nádherné a deti ich rady nosia.Objednávka vybavená rýchlo,veľmi milá komunikácia.Doporučujem a určite niekedy zase niečo objednám.

 

 

Eva [.*]

07.09.2021 16:54

 

Objednávka

 

Objednané zboží je vždy rychle připraveno k odběru, kvalita zboží je výborná.

 

 

Eva [89.31.43.*]

25.08.2021 13:31

 

šusťákové kalhoty dívčí

 

Děkuji moc za rychlé jednání a ochotu,když jsem potřebovala poradit.Vnučja je nadšená!

 

 

Renata [94.113.251.*]

16.08.2021 09:44

 

Super - děkuji

 

Nelze než souhlasit se všemi pochvalnými recenzemi. I já se přidávám. Rychlost doručení je přímo kosmická :-), web přehledný, ceny uspokojivé. Za dárky též děkuji, i malá pozornost potěší. Škoda, že nemohu poslat foto svého 3 letého vnuka, jakou měl neskutečnou radost z tepláků s bagrem. Vřele doporučuji tento eshop i svým kamarádům.

 

 

Ivana [85.207.122.*]

03.06.2021 15:20

 

Dárek

 

Objednala jsem svému vnoučkovi krásnou bundu jako dárek ke dni dětí.Termín byl šibeniční ale díky rychlé reakci Vašeho obchodu.Tak dárek dorazil na Den dětí. Přidaný dáreček od Vás to korunoval,moc se líbil.Užíli jsme si nádherný den.Moc Vám děkuji.

 

 

Lenka [178.255.168.*]

30.05.2021 19:08

 

Recenze obchod

 

Velmi rychle dodáno, kvalitní body, funkční mikina pro malého,kalhoty, velikosti krásně sedí, přestože na body napsáno, že nesmí do sušičky-nesrazilo se, látka kvalitní,dárek k nákupu... Obchod velmi doporučuji.Jeden z mála na obchodů s většími velikostmi bodýček..

 

 

Ivana [37.188.244.*]

21.05.2021 17:43

 

Osušky, pyžama, tepláky,...

 

Krásné věcičky pro děti, mám z nich radost. Moc děkuji za rychlé dodání.

 

 

Veronika [80.251.245.*]

11.05.2021 10:59

 

Recenze

 

Dobrý den. Hledala jsem pro dceru větší body a vás eshop mě hned zaujal. Recenze moc nepíšu, ale tady musím. Naprostá spokojenost, jako první hned cena. Rychlé dodání zboží kort v této omezené době. Materiál úžasný a nečekaný dáreček moc potěšil ,děkujeme 😀 moc vás zdravíme, a buďte stále tak pozitivní jak ste v emailech😊

 

 

jiří [193.35.92.*]

07.05.2021 14:47

 

recenze

 

Super. Vše perfektní, rychlost, vstřícnost, kvalita i cena. Je vidět, že lidičky kteří umí ještě nevymřeli. Děkuji.

 

 

Ingrid [.*]

06.05.2021 19:06

 

Recenze

 

Vše v pořádku, vřele doporučuji obchůdek. Spokojenost.

 

 

Petra [85.160.3.*]

04.05.2021 17:15

 

"recenze" obchodu/poděkování

 

Rychlost dodání bezkonkurenční, hezké věcičky, dobrý výběr zboží, přehledné webové stránky...a dáreček k nákupu, který syny moc potěšil! Určitě nakoupím znovu :-) Moc děkuji a přeji hezké dny :-)

 

 

HANKA [31.134.216.*]

30.04.2021 15:52

 

RECENZE

 

Dobrý den dnes došel balíček moc pěkné kvalitní tepláčky,a kšandy pro vnučku děkuji.Hanka

 

 

Lenka [46.33.112.*]

29.04.2021 11:29

 

Poděkování

 

Dobrý den, objednávala jsem u vás na e-shopu poprvé a jsem velice spokojena. Velmi rychlé dodání krásných pyžamek a jako bonus našly děti v balíčku také bonbony, z čehož měly radost velikou :D Děkuji moc! :)

 

 

Kateřina [188.175.112.*]

21.04.2021 10:00

 

Trenky, pyžamo

 

Přidávám velice kladný komentář. Rychlost dodání mrknutím okem. Materiál výborný. České výrobky za super ceny.Jsem maximálně spokojená určitě zde nenakupuji naposled. A co mě překvapilo nejvíc,dáreček k nákupu. To už se jen tak nevidí. Autíčko velmi potěšilo 😉

 

 

Kateřina [.*]

14.04.2021 15:08

 

Punčocháče

 

Vaše punčocháče pro děti jsou bezkonkurenční! moje dcery je zbožňují. Děkujeme♥️

 

 

Majitel obchodu [78.80.27.*]

14.04.2021 20:19

 

Re: Punčocháče

 

Paní Katko, děkuji moc za komentář, bohužel nemám dobrou zprávu. Výrobce Dotex měl díky nízké poptávce před rozhodnutím buď skončit nebo se nechat koupit. Zvítězila druhá varianta, kdy jsou zachovány pracovní místa, ale české punčocháče už nebudou pro český trh, ale pro jednu severskou zemi. Doprodám zásoby a zřejmě zruším prodej tohoto sortimentu. Věřte nevěřte, obrečela jsem si to. Přece jen jsem jejich punčocháče prodávala skoro 30 let a znala jako vlastní boty a uměla poradit. Ale když 90% zákazníků nakupuje v levných řetězcích punčocháče z dovozu, nezbývá než se smířit, že boj s větrnými mlýny nelze vyhrát :-(. Je mi to moc líto.

 

 

Jana [37.221.251.*]

08.04.2021 13:13

 

dětské ponožky

 

Paní Slávko z vláčku, děkuji moc za zaslané zboží. Ponožky jsou super! dobrý materiál a paní moc dobře poradí, skvělý výběr barev, tenké gumičky (kotníčkové ponožky) , nezařezávají se do silnějších nožiček :-) Moc doporučuji a budu dále nakupovat až zase něco dojde :-) DOPORUČUJI ,-)

 

 

Lenka [85.160.15.*]

31.03.2021 11:04

 

Tepláky, čepice

 

Naprostá spokojenost. Vše rychle vyřízeno, odesláno i malý dáreček jsme obdrželi. Tepláky i čepice sedí parádně.

 

 

Světla Valášková [212.11.118.*]

30.03.2021 14:05

 

Veliké poděkování

 

Paní Slávko z Vláčku, musím hned napsat, zrovna odjel pošťák a moc Vám děkujeme. Rychlost, s jakou balíček dorazil a hlavně ty krásné věci, udělala jste nám hezčí den, syn má velikou radost, krásné jaro, Valáškovi:)

 

 

Lucie [85.163.8.*]

23.03.2021 16:29

 

Slintáčky

 

Jsem moc ráda, že jsem narazila na tyto stránky při shánění levných a funkčních slintáčků pro mého blinkacího kloučka. Ty jsem zde opravdu sehnala, ale navíc jsem tu objevila i krásné oblečení a doplňky. Sice jsme spoustu oblečení podědili, ale neodolala jsem a pár tepláčků z Vláčku už máme také doma a až mě zase přepadne touha koupit něco nového a hezkého, určitě to bude zase tady. Děkuji za tento obchůdek a za vstřícnost paní Slávky, která mi dobře poradila s velikostí.

 

 

borupet [46.13.101.*]

23.03.2021 10:27

 

doporučuji!!!

 

Tepláky vypadají moc pěkně, velice rychlé vyřízení objednávky, výborná komunikace, dárek. Moc děkujeme.

 

 

Barbara Pražáková [109.234.47.*]

20.03.2021 22:05

 

Poděkování

 

Jsem moc spokojená s objednávkou v tomto obchodě. Rychlé vyřízení a zaslání, zboží pěkné a kvalitní. Moc děkuji.

 

 

Lenka [109.81.211.*]

19.03.2021 10:20

 

Poděkování

 

Děkuji za velmi hezké zboží pro moji vnučku.Zdá se, že je i kvalitní materiál. A za malou pozornost v podobě sponek do vlasů.

 

 

ZORA [178.22.113.*]

18.03.2021 20:08

 

poděkování

 

Velká spokojenost,slušné a poctivé vystupování,moc děkuji.

 

 

Jana Gruntova [85.207.120.*]

16.03.2021 17:39

 

Spokojenost

 

rychlé vyřízení, oblečení je akorát ( i díky poznámkami u velikosti oblečení) a dárečky potěšili děti

 

 

Petra Ketzlová [86.61.131.*]

01.03.2021 11:37

 

to se už dnes nevidí

 

Už při uskutečnění nákupu mi e-mailová komunikace okamžitě zvedla náladu. Paní používá veselý, neotřelý a osobitý způsob, jak zákazníkovi oznámit běžné a nudné věci jako potvrzení objednávky či předání zboží přepravci. To mě moc bavilo. Svůj pozitivní přístup majitelka obchodu neztratila ani při dalším jednání, které jsme přes e-mail vedly. Vzdávám ji hold, protože ve světě businessu se dnes tak hodný, spravedlivý a milý člověk, hledá těžko. Přeju ji mnoho a mnoho úspěchů a spokojených zákazníků a už teď se těším na další nákup na tomto eshopu.

 

 

Anna [.*]

24.02.2021 11:34

 

Hodnoceni

 

Maximalni spokojenost, rychle dodani a komunikace perfektni. Objednavali jsme ksandy, zbozi kvalitne bez chyby. Doporucuji.

 

 

Jarmila [185.5.69.*]

18.02.2021 13:20

 

Poděkování

 

Moc děkuji za vstřícné jednání. Možnost počkání s odesláním objednávky. Jste úžasný a milý člověk.

 

 

Kateřina [94.113.171.*]

12.02.2021 22:31

 

Chlapecké kšandy

 

Děkuji za úžasné a konečně jednobarevné kšandy pro mého ročního kloučka. Najít obyčejné a nepřeplácané kousky za krásnou cenu bylo celkem složité. Navíc rychlé jednání a průběžné informování o objednávce přidává plusové body. Kšandy sluší, nosí je i tříletá dcerka! Moc děkuji

 

 

Lenka Görtlerová [109.71.213.*]

12.02.2021 13:10

 

Poděkování

 

Děkuji za rychlost odeslání! Zboží krásné. A z přibaleného dárečku (autíčko) je syn nadšený 😄.

 

 

Petra [85.207.218.*]

10.02.2021 14:35

 

Děkujeme :)

 

Chtěli bychom poděkovat za moc příjemný obchůdek, zboží je za velmi příznivé ceny, komunikace perfektní a malý dáreček potešil :) Dcerce se všechny věci moc líbili, děkujeme.

 

 

Táňa Slámová [.*]

02.02.2021 14:00

 

Děkuji

 

Skvělá spolupráce, rychlost, kvalita a potěšila i ta sladkost v balíčku. Děkuji Slámová

 

 

Lucie Lišková [77.48.236.*]

26.01.2021 09:01

 

Moc děkuji!

 

Opakovaný nákup ponožek a znovu velká spokojenost!

 

 

Pavla Fižová [89.29.76.*]

25.01.2021 18:52

 

poděkování

 

Moc děkuji za ochotu, maximální vstřícnost. V dnešní době se nimi už málo kde setkáme. Přeji spokojené a věrné zákazníky, ke kterým se již několik let počítám :-) Paní Slávko, přeji Vám hodně zdraví. Pavla

 

 

Michaela Dvořáková [62.209.224.*]

15.01.2021 13:41

 

Poděkování

 

Dobrý den, chtěla bych Vám mockrát poděkovat za velmi rychlé vyřízení mé objednávky. Byla jsem na maximum spokojená a doporučuji všem. I komunikace bez problémů. Zboží výborné, materiál úžasný a velikosti padnou. Přesně tak jsem si to představovala. Ještě jednou moc díky a doporučuji všem. Michaela Dvořáková

 

 

Lucia [89.22.66.*]

15.01.2021 13:22

 

Poděkování+doporučení

 

Na obchod detskytextilvlacekprodeti.cz jsem narazila poprve v r. 2019. Hledala jsem pro naši rychle rostouci a mimotabulkovou holčičku oblečení značky Kugo - a dodnes děkuji, že jsem na obchod p.Slávky narazila. Vřele doporučuji-v dané ročním období VŽDY najdu na eshopu to co je potřeba. Paní Slávka nebere každou objednávku jen jako číslo - ale nad objednávkou přemýšlí. Zavolá, nebo napíše pokud se jí něco nezdá. Takovýto přístup v eshopech velkých rěťezců nenajdete. Tím je "vlacekprodeti" cenný, jiný a námi oblíbený. Přeji paní Slávce pevné zdraví - laťku přístupu k zákazníkovi ale i nabídku nasadila vysoko. DĚKUJEME MOC ZA VŠE!!!

 

 

Monika [46.149.119.*]

12.01.2021 18:36

 

Poděkování

 

Děkuji velmi za super rychlost, kterou v tuto nelehkou dobu oceňuji především při nákupech zboží pro dětičky... Rukavičky v pondělí objednaný, zaplacený a v úterý již vyzvednuty. Kvalita a hřejivost naprosto překonaly očekávání, vzhledem k nízké pořizovací ceně. Nakupovala jsem narychlo a e-shop nijak neprohlížela, ale určitě napravím. :)

 

Lucka [178.255.168.*]

11.01.2021 01:22

 

Poděkování

 

Děkuji za ochotu a rychlost vyřízení objednávky. Také moc děkujeme za milý dárek. Zboží je velmi kvalitní, takže opravdu velká spokojenost.

 

 

Kačka [77.242.86.*]

09.01.2021 15:15

 

Děkujeme

 

Z Vláčku objednáváme už dlouho a jsme VŽDY spokojení, doporučujeme všemi 10

Jana [77.48.150.*]

05.01.2021 10:10

 

Poděkování

 

Dobrý den, chtěla bych vám poděkovat za rychlé vyřízenou objednávku, všechno oblečení, které jsem u vás koupila je velmi hezké a vůbec ne drahé. A děkuji za malý dáreček, dcerce se moc líbí.