Tento eshop, tak jako skoro všechny eshopy na světě, používá tzv. cookies, a já Vás o tom musím dle nařízení EU informovat a požádat o souhlas... Děkuji, Slávka z Vláčku

 

 

 

 

 

 

 

 

Podporuje mojeID

Info z Vláčku

arr3Nepřevzetí balíčkuMilé zákaznice a zákazníci, vážím si každé objednávky, malé i velké, všechny se snažím vyřídit co... arr34.4.2018Práce je součástí života a trávíme v ní podstatnou část dnů i nocí. Prolíná se nám s osobním... arr320.8.1017Nafotila jsem ponožky zvlášť podle barev, takže už nemusíte psát do poznámky a hned vidíte, která...

 

 

ZBOŽÍ V AKCI

KONTAKTY

Pavlíková Květoslava
OBCHOD VLÁČEK: Ostrava - Zábřeh
BYDLÍM : Leskovec 12, Březová, Opava 747 44
tel: +420 605 428 774
napište nám
Prodejna Vláček pro děti
Ostrava - Zábřeh, Výškovická 97

INFO » Kniha přání a stížností » Recenze 2020
Recenze 2020

Děkuji za Váš komentář.

Pokud si chcete přečíst starší komentáře, klikněte zde - rok 2020, rok 2019, rok 2018, rok 2017, rok 2016 a rok 2015.

NÁZORY A DOTAZY NÁVŠTĚVNÍKŮ

Anna [.*]

05.12.2020 11:50

 

zimní doplňky 2 roky kluk

 

Děkuji moc za rychlost! Čepice, nákrčník, rukavice, termo ponožky - vše super, velikosti sedí a bonus navíc autíčko se setrvačníkem ... jsme ani nečekali, velká pochvala ;) co se týká komunikace s eshopem není co vytknout - jen tak dál, určitě ještě objednáme, díky

 

 

Soňa Gůrová [88.103.238.*]

04.12.2020 05:31

 

hodnocení

 

naprostá spokojenost , vše rychle vyřízeno a hezké jednání moc děkuji

 

 

Irens [37.48.47.*]

03.12.2020 20:24

 

Recenze

 

Troje rukavice pro dceru. Naprostá spokojenost. Nápaditý e-shop, dobrá komunikace, hezké rukavičky za dobré peníze.

 

 

Eva O. [.*]

03.12.2020 05:32

 

Skvělé

 

Absolutně bezproblémový obchod, neuvěřitelná slušnost a skvělá komunikace!!! Fajn zboží za bezva ceny. Děkuji! Ať se Vám daří!!!

 

 

Veronika Vilimovská [46.13.98.*]

25.11.2020 10:21

 

Softshelove kalhoty Kugo

 

Přidávám velmi kladnou recenzi.Kalhoty byly skoro ihned doma,sedí a vyřízení objednávky bylo velmi rychlé i s dárečkem:-)Jsem VELMI spokojená.

 

 

lenusa [92.43.30.*]

20.11.2020 12:01

 

věci pro miminko

 

Super přístup,rychlé dodání,vše přišlo v pořádku a i malá pozornost byla příjemna .Jsem velmi spokojená a všem doporučuji je to opravdu skvělí krámek se skvělím přístupem

 

 

Šárka [.*]

18.11.2020 17:54

 

trička čepička

 

Jsem spokojená s výběrem zboží, cenou, rychlou dodávkou a kvalitním materiálem. Ve Vašem vláčku moc ráda nakupuji 😀

 

 

Karin [78.108.156.*]

15.11.2020 09:48

 

kojencecké oblečení

 

Moc děkuji za Vaše krásné oblečky pro miminko :) Všem vřele doporučuji, kvalita, milý a osobní přístup zajištěny :)!!!

 

 

Eva Š. [185.250.14.*]

12.11.2020 19:43

 

Už budou Vánoce??!!

 

Děkuji paní Slávce za tento malý obchůdek co do velikosti, ale velký co do výběru zboží pro naše zlatíčka. Opět jsem nebyla zklamaná, zboží jsem objednala přes e-shop a mám tu výhodu, že jsem si ji mohla vyzvednout přímo na prodejně. Rychlost hodna Formule 1. Pokud se můžu podělit o zkušenosti, většinou vybírám značku Kugo a Wolf. Vnoučata mám štíhlé a tyto značky nám vyhovují.

 

 

Hana Dvořáková [78.31.25.*]

12.11.2020 11:06

 

Nákup čepiček

 

Jeden objednáno, zaplaceno, druhý den doručeno na Balíkovnu. Mezitím rychlá, věcná a vtipná mailová komunikace ! Navíc velice přehledně uspořádané webové stránky, pěkně nafocené zboží, rychlá a přehledná orientace. Vše Perfektní !

 

 

Jana [193.165.155.*]

05.11.2020 13:05

 

šaty

 

Skvělá komunikace, rychlé vyřízení. Nakupoji již podruhé. Věřím, že budu opět spokojená

 

 

Šárka [89.190.85.*]

29.10.2020 17:12

 

Kšandy

 

Poděkování za ochotu

 

 

Karolina [194.108.42.*]

20.10.2020 13:22

 

Kšandy

 

Dobrý den, děkuji za zaslání objednávky, která dorazila v pořádku. Kšandy i tričko pro malého synovce vypadají moc dobře. U kšand s autíčky mám sice pocit, že jedno upínání úplně nedoléhá, ale snad to nebude problém. Doufám, že se mu i mamince budou líbit. S pozdravem KH

 

 

Jana [193.165.155.*]

07.10.2020 14:27

 

Jsem spokojená

 

V dubnu jsem nakoupila oblečení pro vnučku a pro sebe. První dojem byl dobrý. Oblečení pro sebe od té doby často nosím a vypadá pořád pěkně.

 

 

Lucie Lišková [77.48.236.*]

30.09.2020 12:50

 

Moc děkuji!

 

Ponožky jako vždy kvalitní a krásné barvičky, objednávám už poněkolikáté a opět velká spokojenost! Váš obchod doporučuji!!!

 

 

Lenka Kročilová [212.96.160.*]

25.09.2020 12:50

 

Děkuji

 

Děkujeme za zaslanou objednávku plus přibalenou hračku. Máte krásně psané maily, potěšili :-) Mějte se fajn a mnoho spokojených zákazníků.

 

 

Iveta Nikitinská [.*]

23.09.2020 15:46

 

Recenze

 

Dobrý den, jsem se zbožím velmi spokojená. Je pěkné a kvalitní. Děkuji také za zájem paní, která mi zboží chystala a volala mi kvůli výběru letní čepičky. Myslela si, že jsem se spletla, když už je skoro podzim 😁. Moc díky.

 

 

evelyne [195.113.59.*]

22.09.2020 07:59

 

podekovani

 

Moc dekujeme pani Slavce, zbozi je krasne, doslo rychle a jako darek jsme dostali pro chlapecka jeste male auticko, pani se obchodu venuje a zprijemni nakup i masinkovskymi citoslovci, vrele doporucuji,k zdravi evelyna

 

 

Marti [109.183.204.*]

10.09.2020 11:03

 

Poděkování

 

Obchůdek je moc fajn, objednala jsem synovi pásek do kalhot a tady u paní Slávky jsem našla moc hezký a za super cenu. Dodání bylo opravdu rychlé. Obchod Vláček :-) určitě můžu všem jen doporučit.

 

 

Katka [77.236.206.*]

03.09.2020 08:29

 

Recenze

 

Na vlacku jsme si objednali detskou plastenku a softshellove kalhoty. Jsme moc spokojeni s oblecenim, ale i s priznivou cenou.

 

 

Jana [77.48.150.*]

21.08.2020 11:56

 

Poděkování

 

Velmi rychlé vyřízení, jeden den objednáno, druhý den přišlo. Děkuji

 

 

Alice N. [.*]

18.08.2020 09:34

 

Poděkování za včasné doručení

 

Děkuji za rychlé vyřízení mé objednávky - kšandy a motýlky pro mládence na svatbu, poměrně to spěchalo. Na stránkách byla informace o dovolené, proto jsem počítala se zpozděním, nicméně dle sdělení mi balíček byl odeslán přesně v avizovaném termínu a dorazil následně během dvou dnů. Potěšilo i malé cukrátko pro synovce :-) Velmi vstřícné jednání a hlavně žádné zbytečné prostoje a komplikace. Co paní slíbila, to dodržela. Děkuji! A.N.

 

 

Běla [46.135.97.*]

24.07.2020 18:09

 

Pochvala

 

Děkuji moc za rychlost vyřízení objednávky. Tepláčky jsou supr a dáreček také potěšil.

 

 

Renata [82.150.181.*]

13.07.2020 08:20

 

Poděkování

 

Trenýrky pro kluky a legíny pro dceru jsou parádní.Moc chválí jak jsou pohodlné.Děkuji hlavně za vstřícnost a rychlost.Brzo opět k Vám nakouknu.

 

 

Ewina [78.102.242.*]

19.06.2020 21:29

 

Recenze

 

Chválím parádní proces objednání i dodání zboží, vše probíhalo rychle a hladce. Zboží dorazilo v pořádku, navíc s milým drobným dárečkem pro děti. Děkuju!

 

 

Dagmar B. [212.158.129.*]

09.06.2020 12:33

 

Recenze

 

Jsem nadšená. V pondělí objednáno, zaplaceno a v úterý už je balíček doma. K tomu milé, vtipné informační maily 🙂 kalhoty jsou super, krásně sedí. Můžu jen doporučit. Určitě zde nenakupuji naposledy. Jen škoda, že obchod není blíž, to by byla teprve paráda 🙂

 

 

Dagmar B. [212.158.129.*]

09.06.2020 12:56

 

Re: Recenze

 

A teď jsem ještě objevila dáreček autíčko pro syna. Děkuji 😊

 

 

Jana Nováková [93.89.107.*]

07.06.2020 14:39

 

Pochvala

 

Výborná komunikace, rychlé vyřízení objednávky, ochota a empatie "Slávky z Vláčku" - nabídka výhodnějšího dodání objednaného zboží. Celkově SUPER! :-)

 

 

Veronika [37.221.248.*]

03.06.2020 15:58

 

Velka pochvala

 

Objednavala jsrm synovi teplacky a pyzamka, ktere jsem momentalne v jeho velikosti nemohla sehnat v obchodech, kde mu obleceni bezne kupuji. Zde jsem nasla vyber a dokonce jsem mohla poridit obleceni s auty, bagry a nakladaly, takze syn je maximalne nadseny :-) A moc dekujeme za mily darecek.

 

 

Alice Všetečková [93.89.149.*]

28.05.2020 09:33

 

poděkování

 

příjemné vystupování, rychlé dodání, kvalitní oblečení

 

 

Lenka [46.135.34.*]

11.05.2020 17:39

 

Recenze

 

Objednané tepláky pro syna byly doručeny v bleskovém čase, super materiál a ve skutečnosti jsou ještě hezčí než na obrázku, a to za velmi dobrou cenu. Jako bonus chodily maily o každé změně stavu objednávky. A navíc přišel i malý dáreček. Z balónku měl syn větší radost než z tepláků.

 

 

Lucie [188.246.111.*]

10.05.2020 21:03

 

Recenze

 

Zakoupeny detske sle. Dodani super rychle. Zbozi hezke. Prijemna komunikace. Dekuji za obchod.

 

 

Sára [80.188.34.*]

06.05.2020 10:37

 

Poděkování

 

Dobrý den, já jsem nadšená, takhle kéž by fungovaly na internetu všechny eshopy😊 komunikace perfektni, rychlé vyřízení, zboží krásné. Navíc když jsme se synem rozbalovali balíček, našli jsme krásný dáreček, syn hlásil :"paní je takovej Ježíšek že?" :D..nelze nesouhlasit .. ☺️ Doporučuji kudy chodím😊 Díky moc a těším se na příští objednávky

 

 

Šottl [77.242.93.*]

06.05.2020 08:32

 

Recenze

 

Rychlá komunikace i doručení, se zbožím spokojenost veliká. Nemám co vytknout

 

 

Liba [89.190.46.*]

21.04.2020 20:35

 

Recenze

 

Obchod proběhl bez problémů. Super rychlost dodání. Jsem spokojená.

 

 

Zuzana [85.163.18.*]

21.04.2020 12:33

 

Tepláky a legíny

 

Moc děkujeme za balíček. Rychlé dodání, tepláky i legíny jsou parádní. A moc děkujeme za dáreček. Děti byly nadšené. Paní skvělá komunikace. 😊

 

 

Veronika [.*]

15.04.2020 10:36

 

Poděkování :)

 

Děkuji za prima obchůdek, bezvadnou bleskovou komunikaci a rychlé odeslání, rozhodně doporučuji všem nakupujícím :)

 

 

Bára [87.249.159.*]

12.04.2020 10:04

 

Kojenecké body / Zábavná harfa / Kyblíky do vody

 

Dobrý den, děkuji za krásné zboží a velmi rychlé dodání. Děkujeme moc i za dáreček, který synka potěšil :-). E-shop na mě působí velmi příjemně a je vidět, že ho provozujete s láskou :-). Ať se Vám daří. Hezký den.

 

 

Monika [79.98.77.*]

03.04.2020 19:49

 

Poděkování

 

Super stránky, krásné oblečení objednala jsem hlavně tepláčky pro mého syna protože má silnější stehna tak na něho sehnat tepláky je nad lidský výkon tady jsem sehnala a padnou mu opravdu výborně krásně široké, pohodlné, bezva materiál není co dodat spokojenost i s ostatním zbožím a jako bonus dárečky k objednávce, dodání bylo opravdu rychlé i při platbě bankovním převodem což jsem nečekala. Za mne obrovská spokojenost určitě zde budu nakupovat i dále :-) Děkuji

 

 

Tereza Hrušková [185.73.162.*]

27.03.2020 17:38

 

Poděkování

 

Objednávka byla vyřízena obratem, paní majitelka ho odeslala ještě předtím, než měla potvrzenou úhradu, jen proto, aby dcera měla oblečení na víkend k dispozici. Balíček dorazil v nejlepším pořádku s malým dárkem pro radost. Moc děkuji, TH.

 

 

Michaela [185.203.47.*]

11.03.2020 16:02

 

Podložky

 

Rychlá komunikace a dodání zboží, vše bez problémů. Doporučuji 🙂

 

 

M.P. [77.236.206.*]

03.03.2020 20:20

 

Župan na objednání

 

Děkuji za ušití županu, paní je velice milá a ochotná, rychlé dodání, příjemný materiál a sedí jako ulitý, akorát rukávy jsou o trochu delší, ale dají se ohrnout.

 

 

Přemysl [109.238.209.*]

01.03.2020 12:27

 

Poděkování

 

Děkujeme za zaslání kvalitních dětských ponožek. Dceři se MOC líbí. Také děkujeme za přibalenou malou pozornost. Potěšila. Ještě jednou díky.

 

 

Martina [195.5.186.*]

16.01.2020 09:27

 

čapka,nákrčník,legínky,plavky

 

Milá Slávko, předem musím vyzdvihnout nabídku Vašeho obchodu, úžasné věci a velký výběr, našla jsem, co jsem potřebovala a ještě něco navíc :-) Skvělá byla komunikace s Vámi, žádné fráze jako z jiných eshopů, ale velmi osobní a milá, potěšilo a díky za to. Oblečení, které dorazilo se mi moc líbí, jediná malinká výtka je, že čepice ve velikosti 3-x let je pro čtyřleté dítě veliká, ale nevadí, doroste :-) děkuji a nákup u Vás vřele doporučuji, Martina