Tento eshop, tak jako skoro všechny eshopy na světě, používá tzv. cookies, a já Vás o tom musím dle nařízení EU informovat a požádat o souhlas... Děkuji, Slávka z Vláčku

 

NÁŠ DOPRAVCE

Podporuje mojeID IN TIME

Info z Vláčku

arr3Nepřevzetí balíčkuMilé zákaznice a zákazníci, vážím si každé objednávky, malé i velké, všechny se snažím vyřídit co... arr34.4.2018Práce je součástí života a trávíme v ní podstatnou část dnů i nocí. Prolíná se nám s osobním... arr329.11.2017Dne 28.11.2017 byl stažen z prodeje výrobek - kaučuková savička na láhev zn.Canpol Babies. 23/103... arr320.8.1017Nafotila jsem ponožky zvlášť podle barev, takže už nemusíte psát do poznámky a hned vidíte, která...

 

 

 

 

 

 

 

ZBOŽÍ V AKCI

cena ve Vláčku 70,00 Kč (2,80 EUR)
Skladem
cena ve Vláčku 120,00 Kč (4,80 EUR)
Skladem
cena ve Vláčku 210,00 Kč (8,40 EUR)
Skladem

KONTAKTY

Pavlíková Květoslava
Leskovec 12, Březová,
747 44 Opava
tel: +420 605 428 774
napište nám
Prodejna Vláček pro děti
Ostrava - Zábřeh, Výškovická 97

INFO » Kniha přání a stížností » Recenze 2018
Recenze Vláčku 2018

NÁZORY A DOTAZY NÁVŠTĚVNÍKŮ

Recenze 2019
Dětské kamaše
Ivana Hluštíková
10. 01. 2019 20:47 hod
Velmi doporučuji obchůdek,výborná komunikace, velmi rychlé dodání. Jsem maximálně spokojena a určitě to nebyl poslední nákup. Moc děkuji

Dora Joukalová [.*]

19.12.2018 14:06

Perfektni!

Vrele DOPORUCUJI tento obchod vsem!

 

Jana Daňková [46.135.107.*]

15.12.2018 12:57

Recenze 2018

Dobrý den, chtěla bych Vám p.Slávko touto cestou poděkovat za super e-shop, který daleko předčí ostatní. Je vidět, že své práci rozumíte a děláte jí s láskou. Veškeré zboží máte vždy kvalitní, s maximálními popisky ohledně složení, velikosti výrobků a jejich údržby. Taktéž doručení a veškerá komunikace ohledně dodání zboží nemá chybu-rychlé, precizní-prostě TOP. Potěší vždy milý dáreček-omalovánky a tentokrát i krásné přání k Vánocům přímo na balíčku. Ráda se sem vracím, vždy dobře nakoupím :-). Děkuji ještě jednou za Vaši skvělou práci a taktéž přeji pohodové vánoční svátky, hodně zdraví, lásky a do nového roku hodně štěstí, zdraví a hodně pracovního elánu :-) . S pozdravem Jana. D.

 

Šárka Frančová [37.188.185.*]

01.12.2018 11:34

Softsheelove kalhoty

Mockrát děkuji za krásné zboží.Tak pěkné kalhoty jsem nikde ani v obchodě či jiném eshopu nenašla.Určitě budu sledovat Vaše stránky.Dekuji,Šárka Frančová

 

Simona [62.84.154.*]

27.11.2018 09:17

Děkuji za milý obchod

Jsem ráda, že se mi podařilo objevit tento obchůdek. Konečně jsem sehnala chlapecké punčocháče bez ťapek. A konečně zde mohu také do budoucnosti nakoupit běžný sortiment, který v obchodech není moc k sehnání nebo bývá často hned vyprodaný. Velmi příjemné jsou i ceny. A v neposlední řadě rychlá a milá komunikace.

 

peta [37.188.144.*]

16.11.2018 17:35

spokojenost

Zdravim balicek jsem dnes dostal a super vse ok a us prohlizim dalsi zbozi jste zatim jediny eschop kde maji obleceni co se mne libi a hlavne v peknych barvach a stilu urcite si jeste neco obednam jen chvala jen se ptam zbozi co neni skladem doobednavate mam neco vihlidute dik peta ps predem se omlouvam za chibi

 

Majitel obchodu [37.48.17.*]

16.11.2018 18:22

Re: spokojenost

Pane Petře, klasické české zboží, jako jsou punčocháče, ponožky nebo například spodní prádlo, doobjednávám podle potřeby (a stavu mého účtu :-) ). Zboží firem Wolf, Kugo aj. se pořád mění, to radši objednávám nové aktuální kolekce, abyste měli neustále nejnovější zboží. Pokud mě můj 6.smysl neklame, ptáte se proto, že máte vyhlídnuté softshel.tepláky, u kterých jste si zadal Hlídacího psa. Možná budu mít pro Vás dobrou zprávu, má je odložené na pondělí zákaznice, pokud se nestaví nebo nebude sedět velikost, zase je naskladním. Pak by Vám přišel hned mail. Děkuji za milou zprávu. Slávka z Vláčku

 

Lucie [37.48.56.*]

14.11.2018 18:36

Pochvala

Dobrý večer, objednavala jsem minulý tyden, kdy na mě vykouklo, že paní podstupuje hospitalizaci v nemocnici a v rámci možností a sil bude objednavky vyrizovat manžel (pokud si to správně pamatuji)..a luxusní, vše přišlo snad během 2 dnů a ještě byl v balíčku přibalen dáreček. Úžasný přístup. Moc děkuji a pokud bude potřeba v budoucnu, tak s radostí a bez váhání opět objednam zde. Krásný večer a přeji Vám vic a vic spokojenych zákazníků

 

Marcela Trávníčková [213.235.74.*]

07.11.2018 20:35

Spokojenost

S obchodem na tomto e-shopu jsem velice spokojená. Rychlost, kvalita zboží (objednala jsem si pro dcerku župan) i přiložený dáreček - vše mě velice potěšilo. Mohu všem jen doporučit. Přeji spoustu spokojených zákazníků. Marcela

 

Říhová Anna [185.131.62.*]

27.10.2018 07:00

Poděkování

Chtěla bych poděkovat za rychlou a profesionální spolupráci a krásné zboží. Díky, Anna

 

Martina K. [79.170.249.*]

23.10.2018 20:25

Spokojenost se zbožím

Objednala jsem 2x zateplené kalhoty pro syna. Kvalitní materiál, sedí perfektně, velmi rychlé dodání, již za den a půl od objednání. Spokojenost s nákupem. Děkuji

 

Martina [89.176.28.*]

11.10.2018 17:03

župan pro Ondru

Mohu všem doporučit ! Paní Slávka mi ochotně poradila se zvolením správné velikosti, dodatečně upravila mou objednávku. Župánek už nám dorazil, Ondra je nadšený a já také, se službami, s kvalitou, rychlostí a maximální ochotou !!! Děkujeme Slávko !

 

Iveta [80.188.206.*]

10.10.2018 12:16

Skvělé-precizní-za 1

Děkuji za dodání pěkných zimních kalhot, rukavic za supr cenu, trička taky moc fajn...punčocháče dobrý materiál Vše na eshopu je hezky detailně popsané... Dcera děkuje za milý dáreček. Nabídka zboží z UNUO mně příjemně překvapila.... Jestli nestihnu ušít sama, objednám... Určitě tu nejsem naposledy :-)

 

Kristyna [31.31.228.*]

08.10.2018 15:30

Spokojenost

Věci jsou super, komunikace taktéž. Moc ráda u Vás znovu nakoupím. Vřele doporučuji

 

Eliska Janoscova [89.187.144.*]

26.09.2018 12:07

Radost

Dobry den, prave mi prisel balicek s objednanym zbozim. Vas obchod vyborne a rychle komunikuje, dodava zbozi, ktere vypada presne jako na fotkach a je kvalitni. A jako bonus maly darek pro dite... mala pozornost, ktera ale udela velkou radost. Dekuji a preji Vasemu obchodu hodne zakazniku spokojenych tak jako jsem byla ja. Dekuji, s pozdravem E. Janoscova

 

Daniela Jirásková [.*]

21.09.2018 16:14

Obleceni

Dekuji za krásné obleceni pro mého vnoucka.moc hezke provedeni i barva odpovidala me predstave.Byl to muj druhý a jiste ne posledni nakup.

 

Marcela [.*]

11.09.2018 21:12

Poděkování

V pondělí dopoledne jsem si objednala zboží a v úterý v poledne jsem ho měla už doma. Zboží vysoké kvality. Moc vám děkuji za rychlost a všem tento obchod doporučuji, určitě budu od vás i nadále objednávat. Ještě jednou moc děkuji.

 

Petra [89.177.148.*]

06.09.2018 20:26

poděkování

V pondělí jsem objednala oblečení pro dceru, již ve středu mi bylo doručeno. Komunikace s obchodem, rychlost dodání a kvalita věcí je perfektní. Vřele Vláček doporučím dále :)

 

Marie [89.29.123.*]

04.09.2018 12:10

Děkujeme

Moc děkuji paní Slávce za skvělý obchod a přístup k zákazníkům. Objednávala jsem pro syna tepláčky zahradníčky a když z nich vyrostl, musela jsem koupit stejné, větší :-) Tepláčky jsou moc krásné, z kvalitního materiálu a hodně praktické. Zboží dorazilo do dvou dnů a navíc s dárečkem :-) Ještě jednou děkuji, paní Slávko, a přeji Vám spoustu spokojených zákazníků.

 

Petra Novohradská [109.105.39.*]

04.09.2018 10:49

Děkuji :)

Dobrý den,moc děkuji za skvělé věci a dáreček :)

 

matrika [185.162.24.*]

30.08.2018 09:49

Srdečné díky!

Mnohokrát děkujeme za krásné zboží na vítání občánků a hlavně bleskurychlé dodání a vtipnou komunikaci :-) Jana

 

Apolena [.*]

29.08.2018 11:48

Doporučuji

S obchůdkem jsem velmi spokojená. Vřele ráda doporučuji všem. Zboží krásné a dodání rychlé. Děkuji :-)

 

Tereza [213.194.252.*]

26.07.2018 18:57

pochvala

Dobry den ,dekuju mockrat za teplacky pro naseho maleho :-) ma moc rad bagry a auta jako spravny raubir.A byly uplne stejne jako na obrazku.Takze naprosta spokojenost ve vsem.Zbozi doslo v poradku a rychlosti blesku.A navic s dareckem.Dekujeme moc i za autko.Vsem doporucuju :-)

 

Lukáš Ducár [89.24.35.*]

19.07.2018 20:24

Poděkování - pochvala!!

Děkuji za pomoc při nákupu. A také za opravdu rychlé a bezvadné doručení. Slávka velice milá a vstřícná. A navíc v balíčku se zbožím dáreček. Naprosto perfektní!!! Děkuji

 

Jarka [89.102.35.*]

21.06.2018 08:37

Pochvala

Velká spokojenost doporučuji

 

Petra [213.235.142.*]

15.06.2018 20:53

Pochvala

Jsem velice spokojená, krásné zboží, příjemná komunikace, rychlé dodání. Děkuji za dárečky pro děti. Ráda znovu nakoupím.

 

Lenka [217.168.212.*]

06.06.2018 21:47

doporučuji

perfektní komunikace, pěkné zboží za dobrou cenu, rychlost dodání, děkuji

 

Hanka [88.146.201.*]

30.05.2018 09:17

Pochvala

Jeden den objednáno, druhý den krásný motýlek ve schránce. Děkuji za dokonalý servis. H.

 

Jana [193.107.255.*]

10.05.2018 20:01

 

Doporučuji za mne palec

 

Petra Figielová [89.103.141.*]

27.04.2018 11:41

Poděkování

Včera objednáno,dnes dodáno...super rychlost,kalhoty jsou úžasné a já moooc děkuji

 

Lucka Lišková [77.48.236.*]

25.04.2018 12:39

Poděkování

Naprostá spokojenost s tímto obchodem, milá paní po telefonu ochotně vše vyřídila a bleskově přišlo krásné zboží - ponožky. Doporučuji!

 

J.P. [89.177.230.*]

19.04.2018 23:20

DOPORUČUJI a chválím

za prima a nadstandardní komunikaci, informace a rychlost zaslání!

 

Ludmila Mátlová [178.255.168.*]

18.04.2018 07:41

poděkování

Velká spokojenost,výborná komunikace,ochota,vstřícnost,tepláky i triko jsou super. Navíc malý dárek.

 

Jana Ortová [37.188.150.*]

11.04.2018 12:29

pochvala

děkuji za balíček,velmi rychlé dodání,zboží moc pěkné,těším se na další obchod

 

Radka [31.222.5.*]

27.03.2018 09:43

pochvala

Děkuji moc za krásné sofshelové kalhoty.Máte krásné zboží a hlavně funkční(do školky).Doprava byla taky rychlá. Naprostá spokojenost z mé strany,a dáreček se taky líbil.Obchod doporučuji kamarádkám a známým.

 

Janka [31.47.96.*]

25.03.2018 22:40

Recenze 2018

Dobrý večer, ráda bych napsala pár slov k internetovému obchodu detskytextilvlacekprodeti.cz. Jsem velice překvapena kvalitou dětského zboží-objednávala jsem čepičky, zahradníkové kalhoty, dívčí pyžamo a spoustu dalších věcí.Vše mi bylo doručeno opravdu rychle,paní Slávka veškeré kroky ohledně balení a zasílání objednávky zasílala příjemnými zprávami na můj mail, měla jsem tedy úplný přehled o objednávce-kdy se bude balit,kdy odesílat, informace o platbě atd. Z internetového obchodu jsem opravdu nadšená-všechno zboží je kvalitně popsáno,včetně velikostí u jednotlivých položek, dále se mi líbí množství jednotlivých druhů oblečení pro děti,zkrátka všechno možné co maminka potřebuje pro miminko-moc jsem ocenila např.čepičku,dobře chránící ouška a hlavně se šňůrkami-dnes téměř nemožné kdekoliv sehnat. Zboží je opravdu kvalitní a za rozumné ceny.Zkrátka lze poznat,že paní Slávka vede internetový obchůdek s nadšením, láskou a jsem moc ráda,že jsem na tento obchůdek narazila, protože určitě má objednávka z tohoto obchůdku nebyla poslední :-). Hezký večer,Jana.

 

Stela [217.30.64.*]

22.03.2018 15:40

Pochvala

Chválím perfektní komunikaci, nebyl problém se s ničím domluvit. Paní Slávka mi vyšla ve všem vstříc a věcičky jsem měla na druhý den doma i spolu s dárečkem :-) Moc děkuji a vřele Vás doporučuji.

 

Seger [77.242.86.*]

20.03.2018 11:56

Poděkování.

Dobrý den.Děkuji za rychlé a promptní jednání.Solidní obchod.

 

SILVIE [77.48.150.*]

18.03.2018 21:09

spokojenost

nakup probehl v poradku, zbozi pekne, ocenuji rychlost!

 

Lucie [46.135.35.*]

15.03.2018 12:39

Úplná spokojenost

Chválím rychlé dodání,perfektní komunikace,nebyl žádný problém si přiobjednat ještě další zboží.Zboží je bezchybné a dokonce jsme dostali i dárek.Jen a jen doporučuji.

 

jabs [176.222.226.*]

14.03.2018 12:03

pochvala

perfektní servis, příjemná komunikace, doporučuji !!!

 

Renča [212.158.150.*]

13.03.2018 13:14

Recenze, spokojenost

Dobrý den. S Vaším obchodem jsem velice spokojena. Zboží dorazilo ihned do 2.dne, zboží nádherné a komunikace rychlá, milá a vstřícná :-) Zase tady budu nakupovat. Můžu všem jen doporučit. Děkuji. Renča

 

Martina [86.49.120.*]

12.03.2018 20:23

Doporučuji!

Tento obchod vřele doporučuji. Oceňuji příjemnou komunikaci, rychlé vyřízení a dobré ceny.

 

Jája [213.192.25.*]

16.02.2018 08:15

Podekovani

Radost

 

Václav [86.49.174.*]

30.01.2018 19:01

poděkování

Děkujeme za rychlé vyřízení objednávky.Zboží je krásné a syn děkuje i za dáreček k objednávce.Díky.

 

Eva Rudzká [94.242.74.*]

22.01.2018 23:03

Děkuji:)

Moc děkuji za obchůdek, určitě bude brzy další! Soft. kalhoty pro našeho hubeňoura jsou naprosto perfektní! Konečně sportovní kalhoty, které nám padnou! Naprosto TOP! A zateplené legíny taky! Mohu jen doporučit!:)

 

Pokorna Veronika [188.75.128.*]

10.01.2018 21:25

Komentar

Dobry den,dnes jsme od vas dostali nakrcnik s hvezdickami.Je moc krasny a hrejivy.Moc dekujk za pekne zbozi a rychly obchudek

 

Slávka z Vláčku [89.24.32.*]

10.01.2018 22:38

Re: Komentar

Paní Veroniko, děkuji za letošní první komentář. Nákrčníky a čepice se opravdu povedly, přeji ať je malé jen a jen teploučko.