Tento eshop, tak jako skoro všechny eshopy na světě, používá tzv. cookies, a já Vás o tom musím dle nařízení EU informovat a požádat o souhlas... Děkuji, Slávka z Vláčku

 

NÁŠ DOPRAVCE

Podporuje mojeID

Info z Vláčku

arr3Nepřevzetí balíčkuMilé zákaznice a zákazníci, vážím si každé objednávky, malé i velké, všechny se snažím vyřídit co... arr34.4.2018Práce je součástí života a trávíme v ní podstatnou část dnů i nocí. Prolíná se nám s osobním... arr329.11.2017Dne 28.11.2017 byl stažen z prodeje výrobek - kaučuková savička na láhev zn.Canpol Babies. 23/103... arr320.8.1017Nafotila jsem ponožky zvlášť podle barev, takže už nemusíte psát do poznámky a hned vidíte, která...

 

 

 

 

 

 

 

ZBOŽÍ V AKCI

cena ve Vláčku 100,00 Kč (4,10 EUR)
Skladem
cena ve Vláčku 50,00 Kč (2,05 EUR)
Skladem
cena ve Vláčku 110,00 Kč (4,51 EUR)
Skladem

KONTAKTY

Pavlíková Květoslava
OBCHOD VLÁČEK: Ostrava - Zábřeh
BYDLÍM : Leskovec 12, Březová, Opava 747 44
tel: +420 605 428 774
napište nám
Prodejna Vláček pro děti
Ostrava - Zábřeh, Výškovická 97

INFO » Kniha přání a stížností » Recenze 2019
RECENZE 2019

Děkuji za Váš komentář.

Pokud si chcete přečíst starší komentáře, klikněte zde - rok 2018, rok 2017, rok 2016 a rok 2015.

NÁZORY A DOTAZY NÁVŠTĚVNÍKŮ

Katka [185.5.225.*]

05.12.2019 16:22

 

Oukej

 

Vše proběhlo v pořádku, rychle. Díky ?

 

Blanka Štefanová [91.109.34.*]

29.11.2019 18:32

 

Pochvala

 

Dnes jsem z Vláčku dostala krásné osušky pro miminka a pyžamko. Jsem moc spokojená s kvalitou zboží, které jsem navíc dostala 3 dny po objednání. Děkuji paní Pavlíkové za hezké dárky k vánocům a skvělý přístup.

 

Martina [.*]

21.11.2019 20:44

 

Čepice / punčochy

 

Jsem absolutně spokojená se zbožím i jeho dodávkou. Komunikace obchodu je rychlá. Dokonce nám přišel i dáreček, to jsme nečekali a našeho malého to velmi potěšilo. Děkujeme. Co se mi ale hlavně líbí je to, že se tu nabízí zboží hlavně od tuzemských dodavatelů. Toho si velmi vážím. Přeji tomuto obchodu hodně úspěchů a určitě se sem budu vracet:-)

 

Jana [165.225.16.*]

20.11.2019 09:33

 

dětské námořnické šle

 

obchod doporučuji, výborná komunikace, rychlé vyřízení objednávky, krásné zboží - velká spokojenost

 

Lucie Képešová [.*]

18.11.2019 21:06

 

Punčocháče

 

Děkuji,za milý obchůdek. Punčocháče,jsou super. Děkuji,za rychlé zaslání a příjemné jednání. Určitě se ještě k Vám vrátím. Děkuji

 

 

Lucie S. [77.48.47.*]

08.11.2019 11:12

 

DOPORUČUJI!!!

 

Objednávka 6.11. zadána, 8.11. dopoledne mám balíček v rukou - výborná komunikace - paní má přehled, poradila po telefonu - věděla z jakého materiálu je daný produkt, co zvolit pro hubenější dítě, kvalita pláštěnky, atd. Objednávka následně okamžitě zpracována, odeslána a jako překvapení dáreček pro syna i dceru, což nadchlo i mě. Neobjednávala jsem poprvé a určitě se sem znovu vrátím, až bude třeba... Děkuji!

 

Katka Tatýrková [.*]

05.11.2019 12:14

 

Čepice s nákrčníkem

 

Děkujeme za krásnou čepici s nákrčníkem, malému perfektně sedí a moc sluší. Velká spokojenost. ??

 

 

Jana [178.209.141.*]

04.11.2019 13:30

 

Recenze

 

Rychlé dodání, zboží perfektní + dáreček. Děkuji

 

 

Katka Jurčová [78.80.16.*]

28.10.2019 08:15

 

Jako vždy spokojenost

 

Děkujeme za pěkné a kvalitní softshellové kalhoty. Objednala jsem už po několikáté a vždy dostaneme supr věci za dobrou cenu. Paní Slávka je rychlík ve vyřizování. Moc děkujeme a zase objednáme. KJ

 

 

Lucie [213.180.47.*]

16.10.2019 17:13

 

Podekovani

 

Dekujeme za uzasne veci,vse krasne sedi. Jsme moc spokojeni a urcite jsme neobjednali naposled. Deti byly nadsene z darecku. Opravdu super eshop,moc diky. Lucka K.

 

Milena [80.188.28.*]

15.10.2019 12:35

 

Poděkování

 

Dobrý den, ráda bych Vám poděkovala za opravdu rychlé vyřízení objednávky. Jeden den jsem zaplatila a druhý den už bylo zboží doma. Kvalita je perfektní, moc hezké věcičky. :-)

 

Dvořáková Šárka [46.167.202.*]

08.10.2019 12:32

 

Spokojenost

 

Veliká spokojenost. Skvělé jendání. A rychlé dodání. Už se těším na další nákup. :)

 

Martina [37.188.153.*]

20.09.2019 19:35

 

Radost z nákupu

 

S nákupem přes internet mám různé zkušenosti, někdy lepší, někdy horší, ale u Vás ... je to jedním slovem - radost. Bohatý výběr, perfektní průvodce velikostmi, dobrý materiál, skvělá komunikace, rychlé (pro mě po zkušenostech z jiných obchodů až nepochopitelně rychlé) jednání/dodání a mnoho dalšího dělá Váš obchůdek vyjímečný, děkujeme a určitě se na Váš e-shop ráda vrátím. P.S.: A jistě mě v tom podpoří i má pětiletá dcera ... při otevření balíčku přišla “klasická reakce” - jeee, zase oblečení, ale po nalezení milého dárečku, rychle změnila názor, musíme prý u Vás nakupovat častěji :-)

 

 

Stáňa Padrůňková [.*]

19.09.2019 13:17

 

děkuji

 

Děkuji Slávce z Vláčku za velmi rychlé jednání, perfektní zboží a dětičky za dárečky, které mile překvapily :-) Doporučuji všem maminkám nákup v tomto obchůdku ;-)

 

 

Táňa Ostapčuk [84.19.95.*]

12.09.2019 18:24

 

Poděkování

 

Dobry den, moc děkuji za nádherné a kvalitní dětské věcičky. Dodání bylo opravdu bleskové - 26 hodin po objednání už byli na místě, a to přitom, že se ještě pul dne se čekalo na bankovní převod. Určitě si budu sledovat nabídku tohoto obchůdku a doplňovat dětem věci. A taky děkuji za dárečky uvnitř baličku - už je máme pro všechní tři kluky.

 

Jana Voráčková [62.44.6.*]

12.09.2019 10:31

 

Skvělá práce

 

Moc děkuji za rychlé dodání, krásné výrobky i dáreček, bylo to moc milé a určitě brzy objednám znovu.

 

 

Eva Trojanová [77.78.90.*]

06.09.2019 09:59

 

Pochvala

 

Takhle si představuje internetový obchod. Skvělá komunikace a rychlé dodání kvalitního zbož. Určitě se sem budu vracet.

 

 

Radomíra [90.180.144.*]

23.08.2019 17:02

 

Pochvala

 

Moc děkuji. Velká spokojenost!!!

 

 

Martina [94.74.204.*]

26.07.2019 18:07

 

Děkuji a doporučuji

 

Kupovala jsem prostěradlo na kočárek a čepičku. Velmi kvalitní zboží, super domluvena, velmi ochotni a opravdu rychlí!! :) už se těším, až objednám znovu. Děkuji moc :)

 

Anna Hřibová [185.47.220.*]

03.06.2019 21:29

 

Šusťákové kalhoty

 

Velmi doporučuji. Výborná komunikace, rychlé dodání, kvalitní zboží. A drobný dáreček děti moc potěšil.

 

 

Markéta Slabá [89.111.119.*]

31.05.2019 09:52

 

Doporučuji

 

Naprostá spokojenost se zbožím, výborná informovanost o stavu objednávky, neskutečná rychlost dodání. Objednávala jsem 2 x za sebou. Jen škoda, že takový obchod není u nás ve městě, abych mohla vyzvednout osobně. Jo a paní pokaždé ke zboží přibalila i dáreček, milé překvapení. Doporučuji.

 

 

Pavlína Š. [185.186.162.*]

22.05.2019 17:51

 

Naprostá spokojenost

 

Krásné zboží, rychlé dodání a milá komunikace. Ráda u Vás zase nakoupím. Děkuji.

 

 

Radka Š. [185.91.165.*]

22.05.2019 12:28

 

Děkujeme

 

Moc dekujeme za rychle vyřízení naši objednávky a za velmi vstřícný přístup!

 

 

Marie Brichtová [89.102.25.*]

29.04.2019 20:22

 

pochvala

 

Nakupovala jsem poprvé, ale určitě ne naposled. Ochota, rychlost, výborná komunikace. I ty e-mailové zprávy jsou vláčkově veselé a vtipné. :-)

 

 

Míša [82.142.71.*]

18.04.2019 13:40

 

:)

 

Dobrý den, včera přišlo oblečení a jsem velmi spokojená :) určitě si tu ještě objednám

 

 

Zuzana [77.236.205.*]

17.04.2019 21:07

 

Sustakove kalhoty

 

Prvni objednavka na e-shopu byly sustakove kalhoty. Kalhoty jsou kvalitni a prisly hned druhy den po objednani. Velka spokojenost s rychlosti, doporucuji vsem.

 

 

Pavla Vlková [194.228.200.*]

27.03.2019 09:24

 

Nákup e shop

 

Děkuji za velmi rychlé dodání, skvělou komunikaci a vstřícnost paní Slávky. Se zbožím maximální spokojenost, obchůdek vřele doporučuji :)

 

 

Klára Čiklová [188.175.71.*]

15.03.2019 09:23

 

Recenze

 

Dobrý den, paní Slávko, velmi děkuji za dnes došlou objednávku. Všechno oblečení perfektně sedí, oceňuji tabulku velikostí s přesnými délkami v cm. Zboží došlo velmi rychle (včera před polednem objednáno, dnes ráno již na poště), a je krásné. A syn hlavně děkuje za dárek, autíčko ;) Ráda u Vás objednám znovu. K.Č.

 

 

Marta [185.163.40.*]

28.02.2019 07:45

 

poděkování

 

Dobrý den, děkuji za superrychlou dodávku s prstýnkovým dárečkem. Tričko je krásné, čelenky také, takže se má vnučka na co těšit.....

 

 

Petra Zanakova [94.127.132.*]

31.01.2019 13:59

 

Super nakupy

 

Vyborna komunikace, zasilka dorazila druhy den a v poradku,naprosta spokojenost!

 

 

Byrtusová Jana [82.202.114.*]

24.01.2019 13:38

 

Perfektní

 

Krásné výrobky co udělají radost! Děkuji za vstřícnost a ochotu při předání zboží.Velká chvála, určitě jsem neobjednala naposled! Jste skvělí :)

 

 

Lucie Holubová [94.112.247.*]

23.01.2019 13:48

 

Spokojenost

 

Dobrý den, chtěla bych touto cestou poděkovat za skvělý přístup paní Slávky. Nachystala mi balíček objednaný přes e-shop, další zboží mi pomohla vybrat přímo na prodejně při vyzvedávání a našla si čas si se mnou lidsky promluvit a se vším co mě zajímalo poradit :-) Zbozí budu testovat až za pár týdnů, ale věřím, že má očekávání minimápně splní.