Tento eshop, tak jako skoro všechny eshopy na světě, používá tzv. cookies, a já Vás o tom musím dle nařízení EU informovat a požádat o souhlas... Děkuji, Slávka z Vláčku

 

NÁŠ DOPRAVCE

Podporuje mojeID IN TIME

Info z Vláčku

arr3Nepřevzetí balíčkuMilé zákaznice a zákazníci, vážím si každé objednávky, malé i velké, všechny se snažím vyřídit co... arr34.4.2018Práce je součástí života a trávíme v ní podstatnou část dnů i nocí. Prolíná se nám s osobním... arr329.11.2017Dne 28.11.2017 byl stažen z prodeje výrobek - kaučuková savička na láhev zn.Canpol Babies. 23/103... arr320.8.1017Nafotila jsem ponožky zvlášť podle barev, takže už nemusíte psát do poznámky a hned vidíte, která...

 

 

 

 

 

 

 

ZBOŽÍ V AKCI

cena ve Vláčku 50,00 Kč (2,00 EUR)
Skladem
cena ve Vláčku 110,00 Kč (4,40 EUR)
Skladem

KONTAKTY

Pavlíková Květoslava
Leskovec 12, Březová,
747 44 Opava
tel: +420 605 428 774
napište nám
Prodejna Vláček pro děti
Ostrava - Zábřeh, Výškovická 97

INFO » Kniha přání a stížností » Recenze 2016
Recenze Vláčku 2016

NÁZORY A DOTAZY NÁVŠTĚVNÍKŮ

Iva [82.150.184.*]

30.12.2016 22:05

chlapecké trenýrky

Rychlé dodání, skvělá komunikace a hlavně parádní zboží :-) Potřebovali jsme pro našeho tříleťáka volné trenýrky z kvalitního materiálu a tady jsme konečně našli. A za fajn cenu. Děkujeme :-)

 

Kamila K. [93.99.194.*]

21.12.2016 23:21

Nákup

Chtěla bych moc poděkovat za Vaši rychlost a super komunikaci během vyřizování objednávky. Určitě se do Vašeho obchůdku brzy vrátím.

 

Danka [160.44.225.*]

09.12.2016 19:52

župany

Dobrý deň, zháňala som dva detské jednoduché župany, neúspešne. Dostala som sa na Vašu stránku a našla, ale problém nastal, že som zo Slovenska. Paní Slávka, bola neskutočne milá, ochotná, ústretová, ja môžem len dodať, že sa stretnúť s takou ochotou je veľmi výnimočné. Balíček mi prišiel, župany splnili moje predstavy. Veľmi veľké ďakujem.

 

Katka [178.77.236.*]

07.12.2016 09:51

Velká spokojenost:-)mohu jen doporučit

Děkujeme:-)

 

Katka [178.77.236.*]

07.12.2016 09:48

:-)

Velká spokojenost, rychlé odeslání, mohu jen doporučit:-)

 

Marcela [46.13.23.*]

29.11.2016 10:05

Velikanáááánská spokojenost

Moc děkuji za rychlý a bezproblémový nákup. Rychlá komunikace, bleskové dodání. Se zbožím jsem velice spokojená. Mohu vřele doporučit.

 

martina [80.95.103.*]

16.11.2016 20:41

pochvala

Úžasný přístup, skvělá komunikace, rychlé odeslání a zboží suprové, kvalitní a slušivé. Velká spokojenost.

 

Slávka z Vláčku [109.224.81.*]

16.11.2016 22:31

Re: pochvala

To si snad ani nezasloužím :-). Moc děkuji.

 

Magda [213.192.30.*]

11.11.2016 10:25

nákup

Dobrý den, objednávala jsem u Vás poprvé, s oblečením pro děti jsem spokojená a hned pošlu ještě objednávku:-)

 

Slávka z Vláčku [109.224.81.*]

11.11.2016 22:21

Re: nákup

Paní Magdo, více takových zákazníků jako Vy...a můžu zavřít prodejnu a věnovat se jen eshopu :-). Kecám, kontakt s lidmi by mi chyběl. Děkuji moc za Vaše slova i velké objednávky.

 

Pavla Krejčíková [62.77.115.*]

08.11.2016 09:24

100% spokojenost

Vřele doporučuji, spolehlivost, rychlost.

 

Bára Hallerová [80.92.246.*]

06.11.2016 13:29

Spokojenost

Ráda bych poděkovala za výborný nákup. Vybrala jsem špatnou velikost zboží. Paní Slávka je ale velmi ochotná a pohotová, hned objednala potřebnou velikost u dodavatele a během pár dnů jsem měla vyměněno. Oblečení je pěkné, doporučuji.

 

Slávka z Vláčku [109.224.81.*]

07.11.2016 00:31

Re: Spokojenost

Paní Báro, i já jsem ráda, že to klaplo...a docela rychle :-). Děkuji.

 

Adámek [93.90.165.*]

24.10.2016 15:15

Kvalita a rozumná cena

Objednal jsem si župan pro dítě a super,rychlé levné a kvalitní.

 

Slávka z Vláčku [109.224.81.*]

25.10.2016 01:20

Re: Kvalita a rozumná cena

Župan značky Wolf je opravdu moc hezký a jemný na dětské tělo. Kdo koupí, neprohloupí :-).

 

Šárka Kovářová [94.112.153.*]

14.10.2016 18:36

Objednávka rychlostí blesku

Mockrát Vám děkuji za oblečení pro syna, které nikde není kompletní ( bunda a kalhoty) . Včera jsem objednala a dnes už je doma. Děkujeme za dareček. Těšíme se na další nákup. S pozdravem Kovářová ????

 

Slávka z Vláčku [109.224.81.*]

15.10.2016 22:21

Re: Objednávka rychlostí blesku

Paní Šárko, někdy se to tak povede :-). Těším se taky...

 

Petra [193.165.24.*]

12.10.2016 20:06

Velka spokojenost

V tomhle e-šopu jsem si objednala po prve obleceni pro syna.Pani me hned kontaktovala a doporucila take levnejsi dovoz.zbozi prislo v danem terminu,krasne i s malym darkem pro syna.Jsem velice spokojena jak s oblecenim ktere je ve vybornem stavu tak se spolupraci.Moc doporucuju!!!

 

Slávka z Vláčku [109.224.81.*]

12.10.2016 21:07

Re: Velka spokojenost

Jestli to trochu nebude tím, že se mi nechce stát fronta na České poště :-). Moc děkuji.

 

Evik [46.13.67.*]

30.09.2016 22:25

Nákup

Moc děkuji za velmi rychlé zaslání zboží. Vesta je úžasná... Doprava za skvělou cenu a hlavně spolehlivější než ČP (tedy aspoň za mě). No a syna asi nejvíce potěšil dáreček. ???? Takže určitě doporučuji!

 

Slávka z Vláčku [109.224.81.*]

01.10.2016 01:40

Re: Nákup

Vesta je opravdu úžasná, náš mladý frajeří v červené :-). Děkuji moc.

 

Ania [109.81.209.*]

28.09.2016 08:24

velká pochvala

Tímto bych hrozně moc chtěla poděkovat za super rychlé zhotovení objednávky a hrozně moc milý přístup, ochota a konverzace!

 

Slávka z Vláčku [109.224.81.*]

28.09.2016 18:58

Re: velká pochvala

Velké díky :-).

 

kacerduck [94.142.238.*]

24.09.2016 11:34

Moc děkuji ...

Moc děkuji za rychlost i kvalitu samotných věcí. Dáreček už byl opravdu jen třešnička na dortu, která dceru moc potěšila. Byl to můj první nákup u Vás, ale určitě ne poslední. A ještě bych chtěla moc poděkovat za možnost volby dopravce - s jedním konkrétním mám bohužel dlouhodobě špatné zkušenosti a proto i při nákupu volím e-shop, kde se mu mohu vyhnout. Moc děkuji ... a přeji krásný den a hodně spokojených zákazníků ;o)

 

Slávka z Vláčku [109.224.81.*]

25.09.2016 10:20

Re: Moc děkuji ...

Paní Katko, nebudu InTime chválit, protože...co já pochválím, to zakřiknu :-), ale s řidiči zatím za celé dva roky jen ta nejlepší zkušenost. Mladí, usměvaví kluci, ochotní, co více si přát :-)))))). A děkuji.

 

Jana880 [188.134.202.*]

23.09.2016 21:31

děkovačka

ššš náklad dnes dorazil :-) velmi rychlé doručení a malý dáreček moc potěšil mě i dcerku :-)

 

Slávka z Vláčku [109.224.81.*]

23.09.2016 23:23

Re: děkovačka

Šššš...dárečky pro děti jsou fajn, ale Vláček si dovolí připomenout. že bychom neměly (maminky) zapomínat i na sebe...tak ššššš...a šupajdá koupit si něco pro potěšení. Aspoň zákusek :-).

 

Lenka Šefrova [89.102.214.*]

23.09.2016 12:34

Spokojenost!

Dobrý den, dnes mi přišel balíček, byla to rychlost. Věci jsou krásné a moc děkujeme za dáreček. 100%doporučuji! :-)

 

Slávka z Vláčku [109.224.81.*]

23.09.2016 23:17

Re: Spokojenost!

100% děkuji :-).

 

Eva Štěpánová [81.30.228.*]

22.09.2016 09:31

Poděkování

Já mám to veliké štěstí, že můžu ve Vláčku nakupovat osobně v místě bydliště. Mám 4 vnuky různého věku, takže jsme každotýdenními návštěvníky. Paní majitelka je velmi vstřícná, je vidět, že má dlouhodobou zkušenost. A děti se nebojí komunikovat a předvádět se, když vidí milou "tetu". Dnes se chystáme pro mikinu, vnučka už se těší, co jí paní ukáže na pultě, je vždy z čeho vybírat. Jen a jen doporučuji. Ceny mírné, obsluha vzorná :-)

 

Slávka z Vláčku [109.224.81.*]

23.09.2016 08:40

Re: Poděkování

To je krásné. Móóc děkuji. Teta Slávka, žena za pultem :-).

 

Lucia [89.233.159.*]

20.09.2016 13:00

skvely nakup

Dakujeme krasne, to bola teda rychlost ???? urcite sme u vas nenakupovali posledny krat ????

 

Slávka z Vláčku [109.224.81.*]

20.09.2016 21:18

Re: skvely nakup

Když vše klapne, je z Vláčku je rychlík Pendolino :-). Děkuji.

 

Stáňa [185.99.176.*]

13.09.2016 16:42

Spokojenost

Výborné ceny, rychlost, ochota paní Pavlíkové, jen doporučuji. Prostě není co vytknout ????

 

Slávka z Vláčku [109.224.81.*]

18.09.2016 18:55

Re: Spokojenost

Děkuji moc.

 

Věra V. [81.200.58.*]

30.08.2016 13:30

Spokojenost

Dnes mi přišel balíček. Vnučka byla úplně nadšená. Objednala jsem sice jenom tepláčky a kalhoty, ale barvy jsou úžasné a sedí perfektně. Nikde jsem nemohla sehnat tepláčky s kapsami, až tady u Vás. určitě si budu objednávat častěji.

 

Slávka z Vláčku [109.224.81.*]

30.08.2016 21:39

Re: Spokojenost

Děkuji a těším se.

 

Lenka H. [185.137.125.*]

26.08.2016 21:18

Jízda nejen na ledu :D

Nadpozemská rychlost, dobrá komunikace, popisky výrobku na 100% sedí, velikost taktéž. Mohu jen doporučit a budu se ráda vracet!

 

Slávka z Vláčku [109.224.81.*]

27.08.2016 18:45

Re: Jízda nejen na ledu :D

Paní Lenko, díky, občas to vypadá na školu smyku :-).

 

Petra K. [94.113.233.*]

16.08.2016 16:10

Spokojenost

Nakupuji zde,co se mi narodili děti,tj 8 let.Naprostá spokojenost jak se zbožím,tak s paní majitelkou.Kde můžu doporučuji.. :-)

 

Slávka z Vláčku [109.224.81.*]

17.08.2016 22:56

Re: Spokojenost

Paní Petro, moc si toho vážím. Děkuji.

 

Ivana N. [85.71.247.*]

10.08.2016 23:01

poděkování

Moc děkuji za skvělý obchod od A po Z - od detailního popisu na webovkách a rychlé vyřízení objednávky po odeslání zboží, nízkou cenu za dopravu, dáreček v balíčku a v neposlední řadě kvalitní a krásné zboží! Bunda nadchla nejen mě, ale i našeho ročního syna, který i přes teplo v bytě se neustále v ní chodí dívat na sebe před zrcadlo :-D Měla jsem sice strach z velikosti, protože Vámi uvedená vel. 68 spíše odpovídá 80, kterou nyní syn obléká, ale 68 je mu ještě trochu větší :-) ale nevadí, doroste :-) Určitě se k Vám vrátíme a znovu nakoupíme.

 

Slávka z Vláčku [109.224.81.*]

11.08.2016 09:23

Re: poděkování

Taky mám dojem, že velikosti si výrobci někdy cucají z prstu....proto vše osobně přeměřuji a vkládám tabulky s centimentry :-). Až budu v příštím životě kandidovat do světového parlamentu, zasadím se o jednotné číslování dětského zboží na celé planetě :-) :-) :-). Mám širokou základnu voličů - zákaznic - už v tomto životě :-). A děkuji za milá a povzbuzující slova.

 

Michaela D. [178.255.168.*]

22.07.2016 21:32

Super nákup :-)

Bezva komunikace a rychlé dodání pěkného zboží. Děkuji :-)

 

Slávka z Vláčku [109.224.81.*]

23.07.2016 12:25

Re: Super nákup :-)

Děkuji :-).

 

Gábina [88.102.19.*]

09.07.2016 11:46

Spokojenost :-)

Spokojenost na 100 % Rychlé dodání, perfektní komunikace a dětské hadříky kvalitní, velikosti odpovídají...... Určitě se budu vracet !!!! Za mě plný počet bodů a chvála :-)

 

Slávka z Vláčku [109.224.81.*]

10.07.2016 22:22

Re: Spokojenost :-)

Na to se dá říci jediné: " Moc děkuji."

 

Jitka [89.29.99.*]

23.06.2016 22:19

rezence - nákup

Dobrý večer, moc díky za kalhoty Neverest, trička, pláštěnku a dárek, se vším naprostá spokojenost, vše se synovi líbilo :) Rychlost vláčku úžasná !!!! Všem doporučuji tento super internetový obchod, do kterého se brzy vrátím - syn roste jako z vody :) Jitka

 

Slávka z Vláčku [109.224.81.*]

23.06.2016 22:34

Re: rezence - nákup

Jó, kdyby to bylo z vody...to by bylo fajn :-). Těším se na spolupráci.

 

Alena [194.138.12.*]

09.06.2016 13:59

Paráda

Rychlost, skvělá komunikace a překvapení v podobě dárečků k objednávce. Prostě super obchůdek, určitě to nebyl můj poslední nákup, děkuji.

 

Slávka z Vláčku [109.224.81.*]

09.06.2016 21:01

Re: Paráda

Děkuji a těším se.

 

Jana [46.13.185.*]

09.06.2016 11:23

spokojenost - rychlost :)

Velmi spokojena s komunikací i s rychlostí eshopu, doporučuji :-)

 

Slávka z Vláčku [109.224.81.*]

09.06.2016 21:00

Re: spokojenost - rychlost :)

Děkuji moc.

 

Smutná [193.165.199.*]

08.06.2016 09:12

Super !

Paní Slávko... super obchůdek, jak internetový tak i kamenná prodejna. Nakupovali jsme u Vás už několikrát a vždy velká spokojenost ;-). Rychlé dodání zboží a milý přístup k zákazníkovi. Určitě DOPORUČUJI !!!

 

Slávka z Vláčku [109.224.81.*]

08.06.2016 11:50

Re: Super !

Děkuji moc a zdravím Viki a Nelinku, určitě jim to pod dekou se jménem moc sluší :-).

 

Kadlecová [.*]

21.05.2016 11:04

pochvala

100% spokojenost, paní je moc ochotná a rychlé dodání zboží.

 

Slávka z Vláčku [109.224.81.*]

21.05.2016 12:57

Re: pochvala

Děkuji moc. V tento moment bez ochoty ležím v posteli a doufám, že se mě bacil ochotně vzdá a půjde o dům dál...radši 100 domů :-).

 

Vlastimil [.*]

19.05.2016 07:42

pochvala

Skvělé zboží, máme z něho radost, je krásné a odpovídá tomu, co jsme chtěli. Oceňuji také bleskově a hlavně levné dodání kurýrem!

 

Slávka z Vláčku [86.49.179.*]

19.05.2016 15:28

Re: pochvala

Podám firmě InTime hlášení o Vaší spokojenosti s kurýrem. Já taky děkuji.

 

Nikola Bursova [62.209.197.*]

16.05.2016 23:00

Super nákup - znovu :-)

Milá paní Slávko, moc ráda jsem se s nákupem vrátila a s potěšením jsem zjistila, že předchozí spokojenost nebyla jen náhoda. Balíček dorazil za 2 dny od zaplacení a všechno oblečení odpovídalo popisu. Vše sedí jak má a syn už skoro najisto prohrabával krabici a hledal malé překvápko - našel a já děkuji. Zase se rádi vrátíme :-) Zdravíme z Liberce

 

Slávka z Vláčku [109.224.81.*]

17.05.2016 06:49

Re: Super nákup - znovu :-)

Je milé, jak malilinké překvápko způsobí velkou radost :-). Děkuji.

 

Romana Z. [178.255.168.*]

16.05.2016 17:11

100% spokojenost

Dobrý den.V tomto obchůdku jsem nakupovala již podruhé.Velmi milá komunikace,mají zboží,které jsem jinde nesehnala a bleskové zaslání objednávky!!!Paní Slávko moc děkuji a stávám se Vaší stálou zákaznicí.Přeji mnoho spokojených zákazníků :-)))).

 

Slávka z Vláčku [109.224.81.*]

16.05.2016 20:42

Re: 100% spokojenost

Paní Romano, v této době, kdy je na internetu spíše přetlak všeho možného zboží a nabídek, je Vaše pochvala zvláště cenná. Děkuji.

 

Pavla [128.0.184.*]

13.05.2016 12:07

Spokojená zákaznice

Naprostá spokojenost určitě doporučuji všem maminkám.

 

Slávka z Vláčku [109.224.81.*]

13.05.2016 12:55

Re: Spokojená zákaznice

Nesmíme zapomenout na tatínky :-).

 

Petra [178.22.115.*]

13.05.2016 08:47

Poděkování,super přístup

Moc Vám děkuji za Váš přístup a ochotu,jsem nadšená,ve středu večer objednám a v pátek ráno mám,to jsem ještě nikdy nezažila jen u Vás ve Vláčku,všem doporučuji!!!!!!:) O všem Vás informují na e-mail takže víte o všem co se děje....opravdu Vám moc děkuji a jěště malé překvapení v balíčku...sponečky jako dárek...takže luxus,pokud nakupovat věci pro děti tak jen tady!!!! :)))) Děkuji Vám paní Slávko,za vše :) s pozdravem Petra

 

Slávka z Vláčku [109.224.81.*]

13.05.2016 11:57

Re: Poděkování,super přístup

Díky Vám mám deštivý víkend zalitý sluncem :-).

 

Petra [89.29.30.*]

09.05.2016 20:52

Poděkování

Obchod velmi doporučují,vše proběhlo naprosto v pořádku bez problémů, objednavala jsem přese e shop a ještě na prodejně jsem dokoupila další věci,prodavačka velmi milá a ochotná :-)

 

Slávka z Vláčku [109.224.81.*]

09.05.2016 23:15

Re: Poděkování

Prodavačko-majitelka, eshopařka a fotografka, autorka většiny textů, takže i spisovatelka a zásobovačka v jednom...moc děkuje :-).

 

Lenka Stašková [80.251.245.*]

09.05.2016 18:41

recenze

Milá Slávi, moc děkujeme za krásné věcičky! Čepičky sedí jako ulité, tričenko a legínky také! Jsem ráda, že jsem Vás obchůdek objevila, určitě se budu ráda vracet, protože Vaše ochota, milá komunikace, bleskové reakce na dotazy a rychlost odeslání se jen tak nevidí! Navíc dárečky pro děti a také dopravné "za pár korun" :-) Prostě vše na 1*****!

 

Slávka z Vláčku [109.224.81.*]

09.05.2016 23:11

Re: recenze

Paní Lenko, jsem ráda, že jste ráda a HLAVNĚ!...... že mraveneček měl obleček :-).

 

Hanka [89.176.3.*]

02.05.2016 13:27

Recenze

Dobrý den, paní Slávko, moc děkuji za krásné věcičky, nemůže se na ně vynadívat, od čepičky přes bundu, tričko, legínky, pyžámko po ponožky a rukavičky, vše je moc pěkné a kvalitní, žádné hadry:), rychlé dodání a k tomu ještě dáreček. Jen tak dál, určitě se vrátím a budu doporučovat!

 

Slávka z Vláčku [86.49.179.*]

02.05.2016 17:20

Re: Recenze

Paní Hanko, umím prodávat jen to, co bych oblékla vlastnímu dítěti. Takže jsem moc ráda, že se Vám zboží líbí a jsme na stejné vlně :-).

 

Jana Holanová [.*]

01.05.2016 20:33

Poděkování

Dobrý den, paní Slávko, mnohokrát děkuji za bleskové vyřízení mé objednávky, Váš velmi milý přístup a přiložené dárečky. Krásný den. Jana

 

Slávka z Vláčku [109.224.81.*]

02.05.2016 00:44

Re: Poděkování

Paní Jano, já děkuji za milý komentář.

 

Honza Špaka [62.245.98.*]

26.04.2016 20:31

Poděkování

Dík za bezva obchůdek, naprosto bez jakýchkoliv problémů, jednoznačně všem doporučuji

 

Slávka z Vláčku [109.224.81.*]

26.04.2016 21:24

Re: Poděkování

Bezproblémová objednávka rovná se bezproblémový obchod. Tak ať nám to vydrží...:-)

 

Matousova [31.133.12.*]

25.04.2016 06:52

doporucuji

Zbozi prislo v poradku i velmi rychle. I prez moji chybu kdy jsem potrebovala vymenit velikost byla pani velmi ochotna. Urcite jsem nenakupovala naposled. Dekuji

 

Slávka z Vláčku [109.224.81.*]

25.04.2016 07:29

Re: doporucuji

Rádo se stalo. I tak máte všichni můj obdiv, že jste schopni nakoupit oblečení pro děti, aniž byste ho viděli naživo :-).

 

Lucie [94.113.230.*]

12.04.2016 17:59

Úžasní

Dobrý den, nakupuji u Vás už několik let a nedám na Vás dopustit. Oblečení dětem krásně sedí a je krásné. Děkuji

 

Slávka z Vláčku [109.224.81.*]

12.04.2016 22:22

Re: Úžasní

Paní Lucie, děkuji za milý vzkaz. Zrovna dnes přišlo na přetřes téma, že první zákazníci ve Vláčku budou v létě plnoletí. Takže vlastně i Vláček bude dospělý :-).

 

Hela [86.49.105.*]

31.03.2016 00:21

krásné

Objednala jsem trička, pyžama, tepláky a kraťasy pro našeho 5letého synka. Věci jsou krásné, ceny supr, rychlost dodání skvělé. Za dáreček navíc děkujeme, udělal synovi radost. Díky a někdy opět se těším, s pozdravem a plno spokojených zákazníků. Helča

 

Slávka z Vláčku [109.224.81.*]

31.03.2016 00:37

Re: krásné

Se tady celá tetelím blahem :-) :-). Děkuji moc.

 

Lenka [.*]

30.03.2016 21:23

Paradicka :-)

Super, super a zase super! :-) Urcite doporucuji!

 

Slávka z Vláčku [109.224.81.*]

31.03.2016 00:29

Re: Paradicka :-)

Díky, díky a zase díky :-).

 

Nikola Bursová [62.209.197.*]

23.03.2016 21:05

bezva :-)

Obchod můžu jen doporučit. Nejen, že zboží bylo dodané během pár dní, ale celková komunikace s obchodem, resp. s milou paní Slávkou na jedničku. Objednané softshellky UNUO dětem sedí jak ušité a teplákovka Wolf také. Moc doporučuju a ráda se s příštím nákupem vrátím! :-)

 

Slávka z Vláčku [109.224.81.*]

23.03.2016 21:47

Re: bezva :-)

Paní Nikolo, děkuji moc. Jsem ráda, že jsem to stihla a jen škoda, že neuvidím ty Vaše koledníky :-).

 

Martina Veselá [194.213.54.*]

11.03.2016 09:58

pochvala

Chtěla bych poděkovat za vstřícný a příjemný přístup k zákazníkovi. Bleskové vyřízení objednávky. Zboží mě mile překvapilo a děkujeme i za dáreček navíc, určitě nás potěšil. Martina

 

Slávka z Vláčku [109.224.81.*]

12.03.2016 01:42

Re: pochvala

Děkuji za pochvalu :-).

 

Katka F. [31.31.228.*]

09.03.2016 20:08

spkojena zakaznice

Chtela bych velice podekovat za obchodek ac uz se to tyka vyrizeni objednavky a mych dotazu tak i rychlost dodani a nakonec mily darecek v balicku. Mohu doporucit ostatnim nakupujicim.

 

Slávka z Vláčku [109.224.81.*]

10.03.2016 00:20

Re: spkojena zakaznice

Paní Katko, děkuji moc za doporučení :-).

 

Klára [89.102.110.*]

27.02.2016 13:43

100% spokojenost

Z mé zkušenosti, velká spokojenost, ať už se zbozim, tak i co se dodání týče,skvělá komunikace. Můžu jen doporučit :-))

 

Slávka z Vláčku [109.224.81.*]

27.02.2016 20:32

Re: 100% spokojenost

Moc děkuji :-).

 

Hana Janouskova [178.255.168.*]

20.02.2016 20:15

recenze

Tento obchod rozhodne doporucuji Skvele a kvalitni vyrobkY za rozumnou cenu.Ma dcerka byla spokojena s hrnecky od canpol babies.

 

Hana Janouskova [178.255.168.*]

20.02.2016 20:12

Podekovani

Dekuji moc za perfektni hrnecky.Dcerka je moc spokojena :-)

 

Slávka z Vláčku [109.224.81.*]

20.02.2016 21:25

Re: Podekovani

Spokojené dítě...hrnečky Canpol v bytě :-).

 

Blanka S. [46.13.168.*]

19.02.2016 21:06

Poděkování

Moc děkuju za rychlé dodání balíčku....zboží super a paní je velice ochotná!!!...moc, moc doporučuju!!!

 

Slávka z Vláčku [109.224.81.*]

19.02.2016 21:11

Re: Poděkování

Moc, moc děkuji :-). Sice mě mrzí, že nebyla pro Vaše dvojčata stejná barva teplákovek, ale i tak jim to určitě sluší.

 

Veronika [178.72.247.*]

15.02.2016 20:51

Nákup

Jsem moc ráda za tento obchod.Už několikrát jsem u vás nakupovala pro syna a vždy jsem byla spokojena.Dobře mi vždy poradíte a je u vás velký výběr,takže budu chodit dále.

 

Slávka z Vláčku [109.224.81.*]

16.02.2016 22:36

Re: Nákup

Paní Veroniko, moc děkuji.

 

Michaela K. [80.188.182.*]

10.02.2016 18:41

recenze obchodu

Jsem velice překvapená jek pěkné zboží mi přišlo. Velikosti sedí perfektně, ceny také dobré všem maminkám vřele doporučuji:) a ještě jedno plus( super komunikace a rychlé dodání) příště objednám zas. Děkuji M.K.

 

Slávka z Vláčku [109.224.81.*]

10.02.2016 21:31

Re: recenze obchodu

Děkuji za milou zprávu :-).

 

Lenka J [85.71.104.*]

23.12.2015 09:13

Recenze k nákupu

Nákup proběhl perfektně, rychlá komunikace a rychlé dodání.Zboží je krásné a cenově příznivé. Budu se ráda vracet.Všem nákup zde doporučuji.

 

Slávka z Vláčku [109.224.81.*]

23.12.2015 21:55

Re: Recenze k nákupu

Děkuji moc, i za impuls k vytvoření této rubriky :-).