Tento eshop, tak jako skoro všechny eshopy na světě, používá tzv. cookies, a já Vás o tom musím dle nařízení EU informovat a požádat o souhlas... Děkuji, Slávka z Vláčku

 

NÁŠ DOPRAVCE

Podporuje mojeID IN TIME

Info z Vláčku

arr3Nepřevzetí balíčkuMilé zákaznice a zákazníci, vážím si každé objednávky, malé i velké, všechny se snažím vyřídit co... arr34.4.2018Práce je součástí života a trávíme v ní podstatnou část dnů i nocí. Prolíná se nám s osobním... arr329.11.2017Dne 28.11.2017 byl stažen z prodeje výrobek - kaučuková savička na láhev zn.Canpol Babies. 23/103... arr320.8.1017Nafotila jsem ponožky zvlášť podle barev, takže už nemusíte psát do poznámky a hned vidíte, která...

 

 

 

 

 

 

 

ZBOŽÍ V AKCI

cena ve Vláčku 200,00 Kč (8,00 EUR)
Skladem
cena ve Vláčku 60,00 Kč (2,40 EUR)
Skladem
cena ve Vláčku 100,00 Kč (4,00 EUR)
Skladem

KONTAKTY

Pavlíková Květoslava
Leskovec 12, Březová,
747 44 Opava
tel: +420 605 428 774
napište nám
Prodejna Vláček pro děti
Ostrava - Zábřeh, Výškovická 97

INFO » Kniha přání a stížností » Recenze 2016
Recenze Vláčku 2016

NÁZORY A DOTAZY NÁVŠTĚVNÍKŮ

Iva [82.150.184.*]

30.12.2016 22:05

chlapecké trenýrky

Rychlé dodání, skvělá komunikace a hlavně parádní zboží :-) Potřebovali jsme pro našeho tříleťáka volné trenýrky z kvalitního materiálu a tady jsme konečně našli. A za fajn cenu. Děkujeme :-)

 

Kamila K. [93.99.194.*]

21.12.2016 23:21

Nákup

Chtěla bych moc poděkovat za Vaši rychlost a super komunikaci během vyřizování objednávky. Určitě se do Vašeho obchůdku brzy vrátím.

 

Danka [160.44.225.*]

09.12.2016 19:52

župany

Dobrý deň, zháňala som dva detské jednoduché župany, neúspešne. Dostala som sa na Vašu stránku a našla, ale problém nastal, že som zo Slovenska. Paní Slávka, bola neskutočne milá, ochotná, ústretová, ja môžem len dodať, že sa stretnúť s takou ochotou je veľmi výnimočné. Balíček mi prišiel, župany splnili moje predstavy. Veľmi veľké ďakujem.

 

Katka [178.77.236.*]

07.12.2016 09:51

Velká spokojenost:-)mohu jen doporučit

Děkujeme:-)

 

Katka [178.77.236.*]

07.12.2016 09:48

:-)

Velká spokojenost, rychlé odeslání, mohu jen doporučit:-)

 

Marcela [46.13.23.*]

29.11.2016 10:05

Velikanáááánská spokojenost

Moc děkuji za rychlý a bezproblémový nákup. Rychlá komunikace, bleskové dodání. Se zbožím jsem velice spokojená. Mohu vřele doporučit.

 

martina [80.95.103.*]

16.11.2016 20:41

pochvala

Úžasný přístup, skvělá komunikace, rychlé odeslání a zboží suprové, kvalitní a slušivé. Velká spokojenost.

 

Slávka z Vláčku [109.224.81.*]

16.11.2016 22:31

Re: pochvala

To si snad ani nezasloužím :-). Moc děkuji.

 

Magda [213.192.30.*]

11.11.2016 10:25

nákup

Dobrý den, objednávala jsem u Vás poprvé, s oblečením pro děti jsem spokojená a hned pošlu ještě objednávku:-)

 

Slávka z Vláčku [109.224.81.*]

11.11.2016 22:21

Re: nákup

Paní Magdo, více takových zákazníků jako Vy...a můžu zavřít prodejnu a věnovat se jen eshopu :-). Kecám, kontakt s lidmi by mi chyběl. Děkuji moc za Vaše slova i velké objednávky.

 

Pavla Krejčíková [62.77.115.*]

08.11.2016 09:24

100% spokojenost

Vřele doporučuji, spolehlivost, rychlost.

 

Bára Hallerová [80.92.246.*]

06.11.2016 13:29

Spokojenost

Ráda bych poděkovala za výborný nákup. Vybrala jsem špatnou velikost zboží. Paní Slávka je ale velmi ochotná a pohotová, hned objednala potřebnou velikost u dodavatele a během pár dnů jsem měla vyměněno. Oblečení je pěkné, doporučuji.

 

Slávka z Vláčku [109.224.81.*]

07.11.2016 00:31

Re: Spokojenost

Paní Báro, i já jsem ráda, že to klaplo...a docela rychle :-). Děkuji.

 

Adámek [93.90.165.*]

24.10.2016 15:15

Kvalita a rozumná cena

Objednal jsem si župan pro dítě a super,rychlé levné a kvalitní.

 

Slávka z Vláčku [109.224.81.*]

25.10.2016 01:20

Re: Kvalita a rozumná cena

Župan značky Wolf je opravdu moc hezký a jemný na dětské tělo. Kdo koupí, neprohloupí :-).

 

Šárka Kovářová [94.112.153.*]

14.10.2016 18:36

Objednávka rychlostí blesku

Mockrát Vám děkuji za oblečení pro syna, které nikde není kompletní ( bunda a kalhoty) . Včera jsem objednala a dnes už je doma. Děkujeme za dareček. Těšíme se na další nákup. S pozdravem Kovářová ????

 

Slávka z Vláčku [109.224.81.*]

15.10.2016 22:21

Re: Objednávka rychlostí blesku

Paní Šárko, někdy se to tak povede :-). Těším se taky...

 

Petra [193.165.24.*]

12.10.2016 20:06

Velka spokojenost

V tomhle e-šopu jsem si objednala po prve obleceni pro syna.Pani me hned kontaktovala a doporucila take levnejsi dovoz.zbozi prislo v danem terminu,krasne i s malym darkem pro syna.Jsem velice spokojena jak s oblecenim ktere je ve vybornem stavu tak se spolupraci.Moc doporucuju!!!

 

Slávka z Vláčku [109.224.81.*]

12.10.2016 21:07

Re: Velka spokojenost

Jestli to trochu nebude tím, že se mi nechce stát fronta na České poště :-). Moc děkuji.

 

Evik [46.13.67.*]

30.09.2016 22:25

Nákup

Moc děkuji za velmi rychlé zaslání zboží. Vesta je úžasná... Doprava za skvělou cenu a hlavně spolehlivější než ČP (tedy aspoň za mě). No a syna asi nejvíce potěšil dáreček. ???? Takže určitě doporučuji!

 

Slávka z Vláčku [109.224.81.*]

01.10.2016 01:40

Re: Nákup

Vesta je opravdu úžasná, náš mladý frajeří v červené :-). Děkuji moc.

 

Ania [109.81.209.*]

28.09.2016 08:24

velká pochvala

Tímto bych hrozně moc chtěla poděkovat za super rychlé zhotovení objednávky a hrozně moc milý přístup, ochota a konverzace!

 

Slávka z Vláčku [109.224.81.*]

28.09.2016 18:58

Re: velká pochvala

Velké díky :-).

 

kacerduck [94.142.238.*]

24.09.2016 11:34

Moc děkuji ...

Moc děkuji za rychlost i kvalitu samotných věcí. Dáreček už byl opravdu jen třešnička na dortu, která dceru moc potěšila. Byl to můj první nákup u Vás, ale určitě ne poslední. A ještě bych chtěla moc poděkovat za možnost volby dopravce - s jedním konkrétním mám bohužel dlouhodobě špatné zkušenosti a proto i při nákupu volím e-shop, kde se mu mohu vyhnout. Moc děkuji ... a přeji krásný den a hodně spokojených zákazníků ;o)

 

Slávka z Vláčku [109.224.81.*]

25.09.2016 10:20

Re: Moc děkuji ...

Paní Katko, nebudu InTime chválit, protože...co já pochválím, to zakřiknu :-), ale s řidiči zatím za celé dva roky jen ta nejlepší zkušenost. Mladí, usměvaví kluci, ochotní, co více si přát :-)))))). A děkuji.

 

Jana880 [188.134.202.*]

23.09.2016 21:31

děkovačka

ššš náklad dnes dorazil :-) velmi rychlé doručení a malý dáreček moc potěšil mě i dcerku :-)

 

Slávka z Vláčku [109.224.81.*]

23.09.2016 23:23

Re: děkovačka

Šššš...dárečky pro děti jsou fajn, ale Vláček si dovolí připomenout. že bychom neměly (maminky) zapomínat i na sebe...tak ššššš...a šupajdá koupit si něco pro potěšení. Aspoň zákusek :-).

 

Lenka Šefrova [89.102.214.*]

23.09.2016 12:34

Spokojenost!

Dobrý den, dnes mi přišel balíček, byla to rychlost. Věci jsou krásné a moc děkujeme za dáreček. 100%doporučuji! :-)

 

Slávka z Vláčku [109.224.81.*]

23.09.2016 23:17

Re: Spokojenost!

100% děkuji :-).

 

Eva Štěpánová [81.30.228.*]

22.09.2016 09:31

Poděkování

Já mám to veliké štěstí, že můžu ve Vláčku nakupovat osobně v místě bydliště. Mám 4 vnuky různého věku, takže jsme každotýdenními návštěvníky. Paní majitelka je velmi vstřícná, je vidět, že má dlouhodobou zkušenost. A děti se nebojí komunikovat a předvádět se, když vidí milou "tetu". Dnes se chystáme pro mikinu, vnučka už se těší, co jí paní ukáže na pultě, je vždy z čeho vybírat. Jen a jen doporučuji. Ceny mírné, obsluha vzorná :-)

 

Slávka z Vláčku [109.224.81.*]

23.09.2016 08:40

Re: Poděkování

To je krásné. Móóc děkuji. Teta Slávka, žena za pultem :-).

 

Lucia [89.233.159.*]

20.09.2016 13:00

skvely nakup

Dakujeme krasne, to bola teda rychlost ???? urcite sme u vas nenakupovali posledny krat ????

 

Slávka z Vláčku [109.224.81.*]

20.09.2016 21:18

Re: skvely nakup

Když vše klapne, je z Vláčku je rychlík Pendolino :-). Děkuji.

 

Stáňa [185.99.176.*]

13.09.2016 16:42

Spokojenost

Výborné ceny, rychlost, ochota paní Pavlíkové, jen doporučuji. Prostě není co vytknout ????

 

Slávka z Vláčku [109.224.81.*]

18.09.2016 18:55

Re: Spokojenost

Děkuji moc.

 

Věra V. [81.200.58.*]

30.08.2016 13:30

Spokojenost

Dnes mi přišel balíček. Vnučka byla úplně nadšená. Objednala jsem sice jenom tepláčky a kalhoty, ale barvy jsou úžasné a sedí perfektně. Nikde jsem nemohla sehnat tepláčky s kapsami, až tady u Vás. určitě si budu objednávat častěji.

 

Slávka z Vláčku [109.224.81.*]

30.08.2016 21:39

Re: Spokojenost

Děkuji a těším se.

 

Lenka H. [185.137.125.*]

26.08.2016 21:18

Jízda nejen na ledu :D

Nadpozemská rychlost, dobrá komunikace, popisky výrobku na 100% sedí, velikost taktéž. Mohu jen doporučit a budu se ráda vracet!

 

Slávka z Vláčku [109.224.81.*]

27.08.2016 18:45

Re: Jízda nejen na ledu :D

Paní Lenko, díky, občas to vypadá na školu smyku :-).

 

Petra K. [94.113.233.*]

16.08.2016 16:10

Spokojenost

Nakupuji zde,co se mi narodili děti,tj 8 let.Naprostá spokojenost jak se zbožím,tak s paní majitelkou.Kde můžu doporučuji.. :-)

 

Slávka z Vláčku [109.224.81.*]

17.08.2016 22:56

Re: Spokojenost

Paní Petro, moc si toho vážím. Děkuji.

 

Ivana N. [85.71.247.*]

10.08.2016 23:01

poděkování

Moc děkuji za skvělý obchod od A po Z - od detailního popisu na webovkách a rychlé vyřízení objednávky po odeslání zboží, nízkou cenu za dopravu, dáreček v balíčku a v neposlední řadě kvalitní a krásné zboží! Bunda nadchla nejen mě, ale i našeho ročního syna, který i přes teplo v bytě se neustále v ní chodí dívat na sebe před zrcadlo :-D Měla jsem sice strach z velikosti, protože Vámi uvedená vel. 68 spíše odpovídá 80, kterou nyní syn obléká, ale 68 je mu ještě trochu větší :-) ale nevadí, doroste :-) Určitě se k Vám vrátíme a znovu nakoupíme.

 

Slávka z Vláčku [109.224.81.*]

11.08.2016 09:23

Re: poděkování

Taky mám dojem, že velikosti si výrobci někdy cucají z prstu....proto vše osobně přeměřuji a vkládám tabulky s centimentry :-). Až budu v příštím životě kandidovat do světového parlamentu, zasadím se o jednotné číslování dětského zboží na celé planetě :-) :-) :-). Mám širokou základnu voličů - zákaznic - už v tomto životě :-). A děkuji za milá a povzbuzující slova.

 

Michaela D. [178.255.168.*]

22.07.2016 21:32

Super nákup :-)

Bezva komunikace a rychlé dodání pěkného zboží. Děkuji :-)

 

Slávka z Vláčku [109.224.81.*]

23.07.2016 12:25

Re: Super nákup :-)

Děkuji :-).

 

Gábina [88.102.19.*]

09.07.2016 11:46

Spokojenost :-)

Spokojenost na 100 % Rychlé dodání, perfektní komunikace a dětské hadříky kvalitní, velikosti odpovídají...... Určitě se budu vracet !!!! Za mě plný počet bodů a chvála :-)

 

Slávka z Vláčku [109.224.81.*]

10.07.2016 22:22

Re: Spokojenost :-)

Na to se dá říci jediné: " Moc děkuji."

 

Jitka [89.29.99.*]

23.06.2016 22:19

rezence - nákup

Dobrý večer, moc díky za kalhoty Neverest, trička, pláštěnku a dárek, se vším naprostá spokojenost, vše se synovi líbilo :) Rychlost vláčku úžasná !!!! Všem doporučuji tento super internetový obchod, do kterého se brzy vrátím - syn roste jako z vody :) Jitka

 

Slávka z Vláčku [109.224.81.*]

23.06.2016 22:34

Re: rezence - nákup

Jó, kdyby to bylo z vody...to by bylo fajn :-). Těším se na spolupráci.

 

Alena [194.138.12.*]

09.06.2016 13:59

Paráda

Rychlost, skvělá komunikace a překvapení v podobě dárečků k objednávce. Prostě super obchůdek, určitě to nebyl můj poslední nákup, děkuji.

 

Slávka z Vláčku [109.224.81.*]

09.06.2016 21:01

Re: Paráda

Děkuji a těším se.

 

Jana [46.13.185.*]

09.06.2016 11:23

spokojenost - rychlost :)

Velmi spokojena s komunikací i s rychlostí eshopu, doporučuji :-)

 

Slávka z Vláčku [109.224.81.*]

09.06.2016 21:00

Re: spokojenost - rychlost :)

Děkuji moc.

 

Smutná [193.165.199.*]

08.06.2016 09:12

Super !

Paní Slávko... super obchůdek, jak internetový tak i kamenná prodejna. Nakupovali jsme u Vás už několikrát a vždy velká spokojenost ;-). Rychlé dodání zboží a milý přístup k zákazníkovi. Určitě DOPORUČUJI !!!

 

Slávka z Vláčku [109.224.81.*]

08.06.2016 11:50

Re: Super !

Děkuji moc a zdravím Viki a Nelinku, určitě jim to pod dekou se jménem moc sluší :-).

 

Kadlecová [.*]

21.05.2016 11:04

pochvala

100% spokojenost, paní je moc ochotná a rychlé dodání zboží.

 

Slávka z Vláčku [109.224.81.*]

21.05.2016 12:57

Re: pochvala

Děkuji moc. V tento moment bez ochoty ležím v posteli a doufám, že se mě bacil ochotně vzdá a půjde o dům dál...radši 100 domů :-).

 

Vlastimil [.*]

19.05.2016 07:42

pochvala

Skvělé zboží, máme z něho radost, je krásné a odpovídá tomu, co jsme chtěli. Oceňuji také bleskově a hlavně levné dodání kurýrem!

 

Slávka z Vláčku [86.49.179.*]

19.05.2016 15:28

Re: pochvala

Podám firmě InTime hlášení o Vaší spokojenosti s kurýrem. Já taky děkuji.

 

Nikola Bursova [62.209.197.*]

16.05.2016 23:00

Super nákup - znovu :-)

Milá paní Slávko, moc ráda jsem se s nákupem vrátila a s potěšením jsem zjistila, že předchozí spokojenost nebyla jen náhoda. Balíček dorazil za 2 dny od zaplacení a všechno oblečení odpovídalo popisu. Vše sedí jak má a syn už skoro najisto prohrabával krabici a hledal malé překvápko - našel a já děkuji. Zase se rádi vrátíme :-) Zdravíme z Liberce

 

Slávka z Vláčku [109.224.81.*]

17.05.2016 06:49

Re: Super nákup - znovu :-)

Je milé, jak malilinké překvápko způsobí velkou radost :-). Děkuji.

 

Romana Z. [178.255.168.*]

16.05.2016 17:11

100% spokojenost

Dobrý den.V tomto obchůdku jsem nakupovala již podruhé.Velmi milá komunikace,mají zboží,které jsem jinde nesehnala a bleskové zaslání objednávky!!!Paní Slávko moc děkuji a stávám se Vaší stálou zákaznicí.Přeji mnoho spokojených zákazníků :-)))).

 

Slávka z Vláčku [109.224.81.*]

16.05.2016 20:42

Re: 100% spokojenost

Paní Romano, v této době, kdy je na internetu spíše přetlak všeho možného zboží a nabídek, je Vaše pochvala zvláště cenná. Děkuji.

 

Pavla [128.0.184.*]

13.05.2016 12:07

Spokojená zákaznice

Naprostá spokojenost určitě doporučuji všem maminkám.

 

Slávka z Vláčku [109.224.81.*]

13.05.2016 12:55

Re: Spokojená zákaznice

Nesmíme zapomenout na tatínky :-).

 

Petra [178.22.115.*]

13.05.2016 08:47

Poděkování,super přístup

Moc Vám děkuji za Váš přístup a ochotu,jsem nadšená,ve středu večer objednám a v pátek ráno mám,to jsem ještě nikdy nezažila jen u Vás ve Vláčku,všem doporučuji!!!!!!:) O všem Vás informují na e-mail takže víte o všem co se děje....opravdu Vám moc děkuji a jěště malé překvapení v balíčku...sponečky jako dárek...takže luxus,pokud nakupovat věci pro děti tak jen tady!!!! :)))) Děkuji Vám paní Slávko,za vše :) s pozdravem Petra

 

Slávka z Vláčku [109.224.81.*]

13.05.2016 11:57

Re: Poděkování,super přístup

Díky Vám mám deštivý víkend zalitý sluncem :-).

 

Petra [89.29.30.*]

09.05.2016 20:52

Poděkování

Obchod velmi doporučují,vše proběhlo naprosto v pořádku bez problémů, objednavala jsem přese e shop a ještě na prodejně jsem dokoupila další věci,prodavačka velmi milá a ochotná :-)

 

Slávka z Vláčku [109.224.81.*]

09.05.2016 23:15

Re: Poděkování

Prodavačko-majitelka, eshopařka a fotografka, autorka většiny textů, takže i spisovatelka a zásobovačka v jednom...moc děkuje :-).

 

Lenka Stašková [80.251.245.*]

09.05.2016 18:41

recenze

Milá Slávi, moc děkujeme za krásné věcičky! Čepičky sedí jako ulité, tričenko a legínky také! Jsem ráda, že jsem Vás obchůdek objevila, určitě se budu ráda vracet, protože Vaše ochota, milá komunikace, bleskové reakce na dotazy a rychlost odeslání se jen tak nevidí! Navíc dárečky pro děti a také dopravné "za pár korun" :-) Prostě vše na 1*****!

 

Slávka z Vláčku [109.224.81.*]

09.05.2016 23:11

Re: recenze

Paní Lenko, jsem ráda, že jste ráda a HLAVNĚ!...... že mraveneček měl obleček :-).

 

Hanka [89.176.3.*]

02.05.2016 13:27

Recenze

Dobrý den, paní Slávko, moc děkuji za krásné věcičky, nemůže se na ně vynadívat, od čepičky přes bundu, tričko, legínky, pyžámko po ponožky a rukavičky, vše je moc pěkné a kvalitní, žádné hadry:), rychlé dodání a k tomu ještě dáreček. Jen tak dál, určitě se vrátím a budu doporučovat!

 

Slávka z Vláčku [86.49.179.*]

02.05.2016 17:20

Re: Recenze

Paní Hanko, umím prodávat jen to, co bych oblékla vlastnímu dítěti. Takže jsem moc ráda, že se Vám zboží líbí a jsme na stejné vlně :-).

 

Jana Holanová [.*]

01.05.2016 20:33

Poděkování

Dobrý den, paní Slávko, mnohokrát děkuji za bleskové vyřízení mé objednávky, Váš velmi milý přístup a přiložené dárečky. Krásný den. Jana

 

Slávka z Vláčku [109.224.81.*]

02.05.2016 00:44

Re: Poděkování

Paní Jano, já děkuji za milý komentář.

 

Honza Špaka [62.245.98.*]

26.04.2016 20:31

Poděkování

Dík za bezva obchůdek, naprosto bez jakýchkoliv problémů, jednoznačně všem doporučuji

 

Slávka z Vláčku [109.224.81.*]

26.04.2016 21:24

Re: Poděkování

Bezproblémová objednávka rovná se bezproblémový obchod. Tak ať nám to vydrží...:-)

 

Matousova [31.133.12.*]

25.04.2016 06:52

doporucuji

Zbozi prislo v poradku i velmi rychle. I prez moji chybu kdy jsem potrebovala vymenit velikost byla pani velmi ochotna. Urcite jsem nenakupovala naposled. Dekuji

 

Slávka z Vláčku [109.224.81.*]

25.04.2016 07:29

Re: doporucuji

Rádo se stalo. I tak máte všichni můj obdiv, že jste schopni nakoupit oblečení pro děti, aniž byste ho viděli naživo :-).

 

Lucie [94.113.230.*]

12.04.2016 17:59

Úžasní

Dobrý den, nakupuji u Vás už několik let a nedám na Vás dopustit. Oblečení dětem krásně sedí a je krásné. Děkuji

 

Slávka z Vláčku [109.224.81.*]

12.04.2016 22:22

Re: Úžasní

Paní Lucie, děkuji za milý vzkaz. Zrovna dnes přišlo na přetřes téma, že první zákazníci ve Vláčku budou v létě plnoletí. Takže vlastně i Vláček bude dospělý :-).

 

Hela [86.49.105.*]

31.03.2016 00:21

krásné

Objednala jsem trička, pyžama, tepláky a kraťasy pro našeho 5letého synka. Věci jsou krásné, ceny supr, rychlost dodání skvělé. Za dáreček navíc děkujeme, udělal synovi radost. Díky a někdy opět se těším, s pozdravem a plno spokojených zákazníků. Helča

 

Slávka z Vláčku [109.224.81.*]

31.03.2016 00:37

Re: krásné

Se tady celá tetelím blahem :-) :-). Děkuji moc.

 

Lenka [.*]

30.03.2016 21:23

Paradicka :-)

Super, super a zase super! :-) Urcite doporucuji!

 

Slávka z Vláčku [109.224.81.*]

31.03.2016 00:29

Re: Paradicka :-)

Díky, díky a zase díky :-).

 

Nikola Bursová [62.209.197.*]

23.03.2016 21:05

bezva :-)

Obchod můžu jen doporučit. Nejen, že zboží bylo dodané během pár dní, ale celková komunikace s obchodem, resp. s milou paní Slávkou na jedničku. Objednané softshellky UNUO dětem sedí jak ušité a teplákovka Wolf také. Moc doporučuju a ráda se s příštím nákupem vrátím! :-)

 

Slávka z Vláčku [109.224.81.*]

23.03.2016 21:47

Re: bezva :-)

Paní Nikolo, děkuji moc. Jsem ráda, že jsem to stihla a jen škoda, že neuvidím ty Vaše koledníky :-).

 

Martina Veselá [194.213.54.*]

11.03.2016 09:58

pochvala

Chtěla bych poděkovat za vstřícný a příjemný přístup k zákazníkovi. Bleskové vyřízení objednávky. Zboží mě mile překvapilo a děkujeme i za dáreček navíc, určitě nás potěšil. Martina

 

Slávka z Vláčku [109.224.81.*]

12.03.2016 01:42

Re: pochvala

Děkuji za pochvalu :-).

 

Katka F. [31.31.228.*]

09.03.2016 20:08

spkojena zakaznice

Chtela bych velice podekovat za obchodek ac uz se to tyka vyrizeni objednavky a mych dotazu tak i rychlost dodani a nakonec mily darecek v balicku. Mohu doporucit ostatnim nakupujicim.

 

Slávka z Vláčku [109.224.81.*]

10.03.2016 00:20

Re: spkojena zakaznice

Paní Katko, děkuji moc za doporučení :-).

 

Klára [89.102.110.*]

27.02.2016 13:43

100% spokojenost

Z mé zkušenosti, velká spokojenost, ať už se zbozim, tak i co se dodání týče,skvělá komunikace. Můžu jen doporučit :-))

 

Slávka z Vláčku [109.224.81.*]

27.02.2016 20:32

Re: 100% spokojenost

Moc děkuji :-).

 

Hana Janouskova [178.255.168.*]

20.02.2016 20:15

recenze

Tento obchod rozhodne doporucuji Skvele a kvalitni vyrobkY za rozumnou cenu.Ma dcerka byla spokojena s hrnecky od canpol babies.

 

Hana Janouskova [178.255.168.*]

20.02.2016 20:12

Podekovani

Dekuji moc za perfektni hrnecky.Dcerka je moc spokojena :-)

 

Slávka z Vláčku [109.224.81.*]

20.02.2016 21:25

Re: Podekovani

Spokojené dítě...hrnečky Canpol v bytě :-).

 

Blanka S. [46.13.168.*]

19.02.2016 21:06

Poděkování

Moc děkuju za rychlé dodání balíčku....zboží super a paní je velice ochotná!!!...moc, moc doporučuju!!!

 

Slávka z Vláčku [109.224.81.*]

19.02.2016 21:11

Re: Poděkování

Moc, moc děkuji :-). Sice mě mrzí, že nebyla pro Vaše dvojčata stejná barva teplákovek, ale i tak jim to určitě sluší.

 

Veronika [178.72.247.*]

15.02.2016 20:51

Nákup

Jsem moc ráda za tento obchod.Už několikrát jsem u vás nakupovala pro syna a vždy jsem byla spokojena.Dobře mi vždy poradíte a je u vás velký výběr,takže budu chodit dále.

 

Slávka z Vláčku [109.224.81.*]

16.02.2016 22:36

Re: Nákup

Paní Veroniko, moc děkuji.

 

Michaela K. [80.188.182.*]

10.02.2016 18:41

recenze obchodu

Jsem velice překvapená jek pěkné zboží mi přišlo. Velikosti sedí perfektně, ceny také dobré všem maminkám vřele doporučuji:) a ještě jedno plus( super komunikace a rychlé dodání) příště objednám zas. Děkuji M.K.

 

Slávka z Vláčku [109.224.81.*]

10.02.2016 21:31

Re: recenze obchodu

Děkuji za milou zprávu :-).

 

Lenka J [85.71.104.*]

23.12.2015 09:13

Recenze k nákupu

Nákup proběhl perfektně, rychlá komunikace a rychlé dodání.Zboží je krásné a cenově příznivé. Budu se ráda vracet.Všem nákup zde doporučuji.

 

Slávka z Vláčku [109.224.81.*]

23.12.2015 21:55

Re: Recenze k nákupu

Děkuji moc, i za impuls k vytvoření této rubriky :-).