Tento eshop, tak jako skoro všechny eshopy na světě, používá tzv. cookies, a já Vás o tom musím dle nařízení EU informovat a požádat o souhlas... Děkuji, Slávka z Vláčku

 

NÁŠ DOPRAVCE

Podporuje mojeID IN TIME

Info z Vláčku

arr3Nepřevzetí balíčkuMilé zákaznice a zákazníci, vážím si každé objednávky, malé i velké, všechny se snažím vyřídit co... arr34.4.2018Práce je součástí života a trávíme v ní podstatnou část dnů i nocí. Prolíná se nám s osobním... arr329.11.2017Dne 28.11.2017 byl stažen z prodeje výrobek - kaučuková savička na láhev zn.Canpol Babies. 23/103... arr320.8.1017Nafotila jsem ponožky zvlášť podle barev, takže už nemusíte psát do poznámky a hned vidíte, která...

 

 

 

 

 

 

 

ZBOŽÍ V AKCI

cena ve Vláčku 180,00 Kč (7,20 EUR)
Skladem
cena ve Vláčku 80,00 Kč (3,20 EUR)
Skladem
cena ve Vláčku 120,00 Kč (4,80 EUR)
Skladem

KONTAKTY

Pavlíková Květoslava
Leskovec 12, Březová,
747 44 Opava
tel: +420 605 428 774
napište nám
Prodejna Vláček pro děti
Ostrava - Zábřeh, Výškovická 97

INFO » Kniha přání a stížností » Recenze 2015
Recenze 2015

9.10.2015

Milá paní Pavlíková, moc vám děkuji za upozornění, že by byly punčocháče moc dlouhé a naopak ponožky malé, všechno je perfektní a jsem Vám moc vděčná. Ještě jsem se nikdy nesetkala s takovou vstřícností a máte ve mně stálou zákaznici a určitě Vás doporučím všem kamarádkám, děkuji, Václavková.


27.10.2015

Dobrý den,

Vaše objednávka byla vyřízena velmi rychle. Bezvadné je, že je možnost si věci vyzvednout na Vaši prodejně a tím ušetřit na poštovném. Nakupuji u Vás pravidelně, s oblečením jsem vždy spokojená, dětem sedí a je z kvalitního materiálu za dobrou cenu, když cenu srovnám s obchody ve velkých nákupních centrech. Vždy dobře poradíte ohledně velikostí, oblečení je možné vyměnit pokud nesedí velikost, zkrátka je radost s Vámi jednat. Určitě budu i nadále u Vás nakupovat. www stránky jsou přehledné, je vidět jestli je zboží skladem.

Děkuji, s pozdravem

Michaela Mifaňuková - Brušperk


19.11.2015

Dobrý den, chtěla bych vám moc, moc, moc poděkovat. právě mi přišla dečka a je nádherná!!!! :) jste neuveřitelně rychlá, milá a příjemná :)  Děťátko jí sice ještě nevidělo, ale bude se mu určitě líbit, a doufám že bude jeho oblíbená, a až se z malého Pepíčka stane velký Josef, tak že bude i památeční, a že si vždy na svojí tetičku vzpomene :)

Vzhledem k tomu, že v mém okolí chystá populační exploze, tak se stanu vaším pravidelným zákazníkem ;)

Takže ještě jednou děkuji, mějte se krásně a u další dečky nashledanou :)

Petra Havelková


21.11.2015

Dobrý den Slávko, mam velikou radost ze zboží, které jsem si objednala ve vašem e shopu. Moc se mi líbí. Velikostně odpovídá tomu co jste psala. Myslím, že pod stromečkem splní svůj účel. Spodní kalhotky pro malou jsem jí nezkoušela, ale myslím, že budou stačit.

Moc děkuji za vaši péči a přeji spoustu dalších spokojených zákaznic.

Karolína Tuháčková


3.12.2015

Dobrý večer,
nikde jsem nenašla kam Vám mohu zaslat hodnocení.
Zboží bylo super,všichni byli spokojeni.Můj malý měl takovou radost z Mimoňů,že k pyžamku jsme museli obléci čepičku(za tu moc děkujeme),nákrčník a rukavičky a tak šel spát.Neuvěřitelná ochota,rychlost,vstřícnost z Vaší strany se jen tak nevidí.
Veliký dík a spoustu dalších spokojených zákazníků jako jsme my.
Hladilová