Tento eshop, tak jako skoro všechny eshopy na světě, používá tzv. cookies, a já Vás o tom musím dle nařízení EU informovat a požádat o souhlas... Děkuji, Slávka z Vláčku

 

NÁŠ DOPRAVCE

Podporuje mojeID IN TIME

Info z Vláčku

arr3Nepřevzetí balíčkuMilé zákaznice a zákazníci, vážím si každé objednávky, malé i velké, všechny se snažím vyřídit co... arr34.4.2018Práce je součástí života a trávíme v ní podstatnou část dnů i nocí. Prolíná se nám s osobním... arr329.11.2017Dne 28.11.2017 byl stažen z prodeje výrobek - kaučuková savička na láhev zn.Canpol Babies. 23/103... arr320.8.1017Nafotila jsem ponožky zvlášť podle barev, takže už nemusíte psát do poznámky a hned vidíte, která...

 

 

 

 

 

 

 

ZBOŽÍ V AKCI

cena ve Vláčku 30,00 Kč (1,20 EUR)
Skladem
cena ve Vláčku 30,00 Kč (1,20 EUR)
Skladem
cena ve Vláčku 110,00 Kč (4,40 EUR)
Skladem

KONTAKTY

Pavlíková Květoslava
Leskovec 12, Březová,
747 44 Opava
tel: +420 605 428 774
napište nám
Prodejna Vláček pro děti
Ostrava - Zábřeh, Výškovická 97

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
  1. Udělujete tímto souhlas Vláček pro děti - Pavlíková Květoslava se sídlem Leskovec 12, Březová, okr.Opava 747 44, IČ 47833785 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
    • Marketingová agentura
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů